5.rész

3K 116 0
                                    

Leállították a zenét és Shawn felállt az asztalra.
- Nagyon köszönöm mindenkinek, hogy eljöttetek és remélem mindenki jól érzi magát, de most menjünk a medencéhez, végülis ez egy medencés buli- nevetett fel és mindenki vele nevetett.
Ekkor mindenki megindult a medence felé. Mikor már mi is kiértünk már mindenki benne volt a medencébe. Ekkor a lányok sietősen levették a pólójukat és a rövid nadrágjukat, és én szégyellősen álltam ott továbbra is.
- Mi a baj?- kérdezte Tessa aggódó arckifejezéssel
- Jaj semmi, csak.. kicsit.. kínosan érzem magam- mondtam félve
- Miért? Ne butáskodj már, gyönyörű vagy, az alakod is fullos- mondta mosolyogva. Erre a kijelentésre felnevettem, de közben jól esett.
Én is levettem a ruháim és mind a négyen bementünk a medencébe. A hangos zene visszatért és megint nem lehetett rendesen beszélgetni, de vicces volt, hogy senki nem értette a másikat. Ekkor Shawntól a There's Nothing Holdin' Me Back indult el. Hangosan felnevetett és mindenki énekelni kezdett neki. Ilyen őszinte mosolyt még életemben nem láttam senkin. Olyan aranyos volt.
- Köszönöm srácok, ti vagytok a legjobbak- mondta és a jobb kezét a mellkasára tette.
Ekkor Shawn 2 legjobb barátja Zac és Brian egy tortával a kezükben léptek ki a házból. Elkezték énekelni neki a Boldog szülinapot majd mindenki csatlakozott hozzájuk. Kijöttünk a vízből és köré gyűltünk. Mikor végeztünk Shawn elfújta mind a 20 gyertyát és a többiek belökték a vízbe. Röhögve húzta fel magát a medence szélén majd bement a házba átöltözni. A lányok visszamentek a vízbe, de én bementem megkeresni a mosdót. Az a ház elég nagy, nem lesz könnyű dolgom. Felmentem a lépcsőn és benyitottam az első ajtón. Egy hálószoba volt ahol épp egy pár csinálta a dolgaikat, de szerencsére nem vettek észre úgyhogy gyorsan becsuktam az ajtót. Utána már csak a folyosó végén volt egy ajtó. Előkapta a mobilom, hogy megnézzem mennyi az idő és akkor véletlenül belefutottam valakibe. A fiú kezében a sör ránk ömlött és ez a fiú nem más volt mint Shawn Mendes.
- Jezusom, neharagudj- kértem sűrűn bocsánatot tőle és előkaptam a zsebemből egy zsebkendőt és megtörölgettem vele a felsőjét, de ő csak nevetett- tényleg ne haragudj nem figyeltem magam elé
- Semmi baj Lily- mondta édes hangon- amúgy mit keresel idefent?
- Csak a mosdót- mondtam halkan, mire elmosolyodott
- Gyere, megmutatom merre van- mondta és megragadta a kezem.

A sztár élete: BEFEJEZVEWhere stories live. Discover now