2. Kitap Yayında!

1.2K 40 17
                                    

Size de daha önce duyurduğum gibi hikayenin 2. kitabı olacaktı ve finalden en geç 2 hafta sonra yayınlayacağımı söyledim. An itibariyle tanıtımı ve video tanıtımı yayınladım. Bu hikayenin bir video tanıtımı yoktu ama ona hazırlamak istedim. Buradaki multimedia'ya da eklyeceğim. Dış bağlantıdan ve profilimden hikayeye ulaşabilirsiniz.

2. kitabın ismi içinde sizden yardım istemiştim ancak 2-3 kişiden cevap alabildim. O yüzden ismi kendim seçtim ve "Change Time" olmasına karar verdim. Umarım sizde seversiniz. 

Hikaye hakkında da bir şeyler söylemek istiyorum. Bu sefer baştan bir kurgu oluşturdum. Daha önce aklıma geldikçe yazıyordum ama şuan aklımda oluşmuş bazı fikirler var. Ancak bir sorun var. 8. sınıfa geçiyorum ve bildiğiniz gibi sınavlarım var. Bu demek olmuyor ki ayda 1 bölüm gelecek. Boş zamanlarımın hepsinde yazacağım ve yayınlayacağım ama tabiki sınırlar dolduğu sürece. Son olarakta diğer kitabın başındna sonuna kadar okuyan, yorum yapan, oylayan herkese tekrar teşekkür ederim. Bu kitapta da beni yalnız bırakmayacağınızı umuyorum. Her iki tanıtım için de yorumlarınızı bekliyorum.  Tanıtıma 30 oy ve 15 yorum geldikten sonra ilk bölüm yayınlanacak! 

Revenge Of The Fire  ||  Justin Bieber "DÜZENLENİYOR"Onde as histórias ganham vida. Descobre agora