0.2

7.2K 245 9
                                    

O gün kızlar benle ilgilenmeyi bırakıp okula gittiklerinde düşüncelerimle baş başa kalmıştım. Amy'nin yaptığı tam bir sürtüklüktü ve ben ona bana yaptığı her şeyi faiziyle ödetmek istiyordum. Her zaman alttan alıp karşılık vermemiştim ama artık ayaklar altına aldığım gururum bile buna izin vermiyordu. Yaptıklarının bir sınırı vardı ve o sınırı aşmıştı. Gerçekten onun canını yakmak istiyordum ve bunu nasıl yapacağım hakkında en ufak fikrim yoktu.

Bunları düşünmeyi kesip duş almaya karar verdim. Banyoya girip üstümdekileri çıkarmadan önce ısınması için suyu açtım. Sıcak suyun altına girdiğimde tüm kötü düşüncelerimin vücudumdan akıp gittiğini hayal ettim.

Sıcak su vücudumdan akıp giderken yarın olacakları düşünüyordum. Diş doktorundan randevu almıştık bile. Saçlarımın nasıl bir hal alacağını merak ediyordum. Gerçekten hep düşlediğim gibi güzel bir kız olabilecek miydim? Onun dediğinin aksine diş telleri ve gözlükleri olmayan bir kız çıkacak mıydı karşıma? Her şeyin istediğim gibi olmasını dilerken duştan çıktım. Havluma sarınıp odama girip hızlıca üstümü giyindim ve saçlarımı havluya sarıp kurumaya bıraktım.

Salona inip koltuklardan birine oturup bacaklarımı uzattığımda içten içe pişmanlık duyuyordum. Okuldan eve gelerek aslında ona istediğini vermiştim. Beni üzmek istiyordu ve bunu elde etmişti.

Bütün gün evde, yarın olacakları düşünüp tembellik ederken kızlar okuldan döndüler. Onlar benden daha heyecanlı gözüküyorlardı. Beni tamamen yeni birine dönüştüreceklerine dair konuşurlarken benim duymamı istemedikleri şeyle için fısıldaşıp duruyorlardı. Planladıkları her neyse, şu an tek istediğim uyumak olduğu için ilgimi çekmiyordu. Onlara iyi geceler dileyip uyumak üzere odama çıktım. Yatağıma girip uyumadan önce yarının uzun bir gün olacağını biliyordum.

***

Acele bir şekilde evden çıkmıştık çünkü neredeyse doktor randevusunu kaçırıyorduk ve şimdi diş doktorundaydık. Uzun zamandır benimle ilgilenen Doktor Micheal bizi içeri aldı, dişlerime baktı. En son geldiğimde çıkarılmasına daha 2 ay olduğunu söylemişti. O yüzden pek umudum yoktu.

"Bence çıkarmamızda bir sakınca yok Melissa." dediğinde gerçekten şaşırmıştım ve aynı zamanda sevinmiştim. Sonunda güzel bir gülümsemem olacaktı ve dişlerimde bir ağrı olmadan yaşayabilecektim. Güne güzel başlamıştık.

1 saat içinde dişçiden çıkmıştık ve bu sefer de göz doktorundaydık. Gözüm bozuktu ve uzun zamandır dereceli gözlükler kullanıyordum. Bunun bana yakıştığını söyleyenler olsa da gözlüksüz olmayı tercih ederdim. Doktor lens kullanmamda bir sorun olmadığını söylediğinde her şey güzel gidiyordu. Kuaföre gitmeden önce bir optikten dereceli lenslerimi aldığımda bunları nasıl takacağım konusunda düşünüp duruyordum.

Sıra kuaföre gelmişti. Saçlarım açık kahverengiydi. Gözlerim ise maviydi. Aralarında saçlarım için ne renk kararlaştırdıklarına dair hiçbir fikrim yoktu. Kendimi başka bir saç rengiyle hayal edemiyordum. Açıkçası biraz korkuyordum. Kızlar kuaförle konuşurken duyduğum şeyle sarsıldım.

"Ne sarı mı?" dedim yüksek bir sesle. Kızlar bana bakarak sırıtıyorlardı. Bense daha da sinirlenip "Beni daha da çirkinleştirmeye mi çalışıyorsunuz?" dedim. Kristen hemen lafa atlayıp "Sen her zaman güzelsin ve sarı sana çok yakışacak." Dedi. Alice başıyla onayladı. Onlarla uzun bir süre inatlaştıktan sonra onlar kazanmıştı. Merak ediyordum. Nasıl olacaktı?

Yaklaşık 2 saat sonra eve gelmiştik. Saçlarıma yapılan işlem sırasında o kadar sıkılmıştım ki kuaför koltuğunda neredeyse uyuyacaktım. Daha kötüsü de süreye kadar aynaya bakmama izin vermemişlerdi.

Revenge Of The Fire  ||  Justin Bieber "DÜZENLENİYOR"Where stories live. Discover now