0.3

6.5K 226 5
                                    

Sonunda yaz tatili gelmişti ve tatil planlarımızı yapmıştık. Tüm yıl boyunca bu tatil için para biriktirmiştik ve hepimiz çok heyecanlıydık.

Bu yaz tatilini hep birlikte geçireceğimiz için çok mutluydum. Miami'ye gidecektik. Daha önce hiç gitmediğim bir yer olması ve sevdiğim kişilerin yanımda olacak olması her şeyi mükemmel kılıyordu. Uzun süredir düşlediğim 'arkadaşlarıyla maceralar yaşayan bir genç kız' olabilecektim. Sanki uzun zamandır yaşamıyordum ve hayata yeni dönüyormuş gibi hissediyordum.

Uçağa bineceğimiz sırada bir kez daha midem heyecanla çalkalandı. Gerçekten çok şanslıydım. Bir yıldır hayalini kurduğum şeyler sadece bir adım ötemdeymiş ve ben göremiyormuşum. Kızlar benim o adımı atmamı sağladığından beri her şey yolunda gidiyordu. Ruhum tazeleniyordu.

Uçakta ben Eric ile, Alice ve Kristen birlikte oturmuşlardı. 3 saatlik bir uçuş olacaktı ve bence bu uyumak için yeterli bir süreydi. Kalkışa geçtiğimizde kemerimi bağlayıp uykuya daldım.

"Hey, Melissa!" Eric'in sesini işittiğimde yavaşça gözlerimi araladım ve omzuna düşmüş başımı kaldırdım.

"İniş yaptık." Başımı sallayıp kemerimi çözdüm ve onunla birlikte ayağa kalktım.

Uçaktan inmiştik ve an itibariyle Miami'deydik. Burası oldukça sıcaktı ama bir o kadar da büyüleyici bir yerdi! Bana küçükken ailemle gittiğim tatilleri hatırlatmıştı.

Hemen bir taksi çağırıp önceden rezervasyon yaptırdığımız otele gittik. Otelin önüne geldiğimizde kafamı kaldırıp bu lüks otele baktım. Fazla büyük bir yer değildi ama beş yıldızlıydı. İnternetten baktığım kadarıyla odalar gerçekten güzeldi. Aquapark olması da gerçekten çok eğleneceğimizin göstergesi gibiydi.

Bunları düşünürken otelin önünde bulunan kırmızı spor araba dikkatimi çekti. Ne muhteşem bir arabaydı! 2 yıldır aileme yalvarıyordum, zengin değildik ama babam bana bu konuda söz vermişti ve ben sözünü yerine getirmesi için can atıyordum. Ablam benim yaşlarımdayken ona da araba alınmıştı ve ben de bu konuda şımarık bir kız çocuğu gibi davrandığımı söyleyebilirdim. Çünkü ehliyetim olmasına rağmen hala bana bir araba almamışlardı ve ben arabalara bayılıyordum!

O sırada bakışlarım hala arabanın üstündeyken Kristen yanıma geldi ve o arabayı göstererek "Yeni araban ne kadar da güzel değil mi?" dediği anda şok geçirdim ve şaşkınlıkla "B-bu a-araba benim mi?" deyince Alice "Tabii senin, ailen sana aldı." Dedi heyecanla. Gerçekten rüya gibiydi. Hiç beklemediğim bir anda o araba benim olmuştu. Heyecandan dizlerimin bağı çözülecek gibiydi.

Bir çığlık attım ve sokaktan geçen herkes bana baktı. Onları umursamadan Eric'ten hemen anahtarı aldığım gibi arabaya bindim. Siyah deri koltuğa oturduğumda burnuma dolan o yeni araba kokusuyla gülümsedim. Sevinçten direksiyona sarılıp ağlayabilirdim. Bu araba gerçek olamayacak kadar güzeldi.

Ben ilk arabama isim bulmaya çalışırken, Eric "Hadi! O artık senin, sonra vakit geçirirsiniz." Dedi. Hemen arabamdan inip, ona "Görüşürüz Maria." dedim. İsmin aklıma nereden geldiğini bilmiyordum ama kırmızı olması bana alımlı bir kadını anımsatmıştı.

***

Herkes odalarına yerleşmişti. Birkaç saat dinlendikten sonra dışarı çıkmaya karar verdik. Maria'yı test etmek için sabırsızlanıyordum. Yeni tarzıma uygun bir şekilde dar siyah bir elbise giydim ve gece için hafif kalacak bir makyaj yaptım. Maria'nın anahtarını aldım ve lobiye indim. Otelin orta büyüklükte, koltuklarla kaplı bir lobisi vardı. Genelde açık renkler hakimdi. Aşağı indiğimde beni bekliyorlardı. Hemen arabaya bindik ve gezintiye çıktık. Şimdilik bilmediğimiz sokaklarda turluyorduk

Revenge Of The Fire  ||  Justin Bieber "DÜZENLENİYOR"Where stories live. Discover now