Veda Olmayan Veda Konuşması

1K 20 10
                                    


Evet, sevgili okuyucularım. Canlarım ciğerlerim. Benim en büyük destekçilerim. Her zaman yanımda olduğunuz ne olursa olsun beni ve bu kitabı bırakmadığınız için size çok teşekkür ederim öncelikle.

Kendi hayatlarınızdan da bileceğiniz gibi oldukça yoğun geçiyor bazen günler. İnsan kafasını kaşıyacak vakit bulamıyor ee bir de işin içine özel hayat, aile dostlar dersler çizimler vs. girince işler içinden çıkılmaz hal alabiliyor. Sizleri bazen gereğinden fazla beklettiğimi biliyorum lütfen beni affedin. Sizleri ve yazmayı çok seviyorum. Kelimelere bir şeyler dökmeyi ve onları sizlerle buluşturmayı seviyorum.

Ve yazmaya da devam edeceğim bu bir son değildi. Birçok kenarda köşede bekleyen incelikle işlenmiş kelimelerden oluşan kitaplarım var fakat bu kitap benim için çok önemliydi. Bu kitap benim ruhumdan kopup gelen bazı özel anlar ve sözler içeriyordu.

Hayatta her zaman seçilecek farklı yollar olduğunu, nefret kadar sevginin de hala hayatta var olduğunu işlediğim bir kitaptı. Birçoğu her ne kadar yok açık sahneler, tecavüz, küfür, madde kullanımı tarzı şeyler var ve kötüye teşvik ediyor diye ayaklansalar da aslında işin aslı çok başkaydı benim için.

Kötü şeyler yaşayan bazı insanlardan örnekler vererek onların yaşadıkları acıyı paylaşmak ve ne olursa olsun ayakta durabilmelerine karşı duyduğum hayranlığı anlatıyordu. Kötü şeylerin bizi yıldıramayacağını, daha ne kadar kötü bir şey başıma gelebilir ki diye düşündüğümüz her an daha kötüsüyle karşılaşabileceğimizi ama tüm bu şeylere rağmen pes edip etmeyeceğimizin sadece bizim elimizde olduğunu anlatmaya çalıştım elimden geldiğince. İyilik olduğu kadar, iyi insan olduğu kadar kötülüğünde, kötü insanlarında ve ölümün de var olduğunu size hatırlatmak istedim.

Ne kadar başarılı oldum bilmiyorum ama tüm kelimeleri içimdeki samimiyetle art niyetsiz bir şekilde sizlerle affınıza sığınarak paylaştım.

Lütfen kendi değerinizin farkına varın. Sevin, sevilin. Hayatınıza ve hayatınızdaki insanlara sahip çıkın zaman varken. En önemlisi içinizdeki iyi yanı da kötü yanı da kabullenin ve kendinizi sevin. Kendinizle barışın. Hatalarınızda, sorunlarınız da kendinize küsüp, sırtınızı dönmeyin. Aynalara küsmeyin.

Hiç kimsenin sizden beklediği kalıpların içine sığmaya çalışmayın, kendiniz olun.

Sizleri çok seviyorum.

Ve her şey için bir kez daha teşekkür ederim, bir sürü kez birincilik elde ettik. Her şey sizin sayenizde. Sizler iyi ki varsınız.

Bir sonraki kitabımla bende hep burada bir internet hızı kadar uzağınızda olacağım. Kelimelerim ve yeni yarattığım karakterlerle hayatınıza dahil olmaya devam edeceğim. Ve istediğinizde bana özelden de ulaşabilirsiniz.

Vurgun kitabında görüşmek üzere.

Kendinize iyi davranın.

XOXO

TUTARSIZ (Düzenlenecek)Where stories live. Discover now