46. Ruh Müğürlenmesi

1.1K 49 38
                                    

Yeni kapağımızı nasıl buldunuz? Biliyorsunuz ki eski kapağımız oldukça müstehcen (!) Olduğu için kalktı. Ve ben sizlere kitabımızı az çok anlatan yeni bir kapak tasarlamak için oldukça uğraştım. Umarım beğenmişsinizdirLütfen bu pasaja düşüncelerinizi bırakın.

Ve işte sizleri ayrı bir sevmemi sağlayan şeylerden biri.
Kitabı bu derece benimsemeniz. Benim yanımda oluşunuz. Her şey için teşekkürler...
Işte okuyucularımızdan çok sevgili siyahkokangece 'nin güzel çalışmaları. Bir kez daha teşekkürler.
Lütfen bu sevgili arkadaşımızın profiline girip yazdığı kitaba bakalım. Oldukça güzel. Başarılarının devamını dilerim kuzum.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

'Aptal bir erkek için güzel göğüslü kadınlar çekici gelebilir fakat akıllı bir erkek için her zaman zorluklara göğüs geren kadınlar daha çekicidir

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

'Aptal bir erkek için güzel göğüslü kadınlar çekici gelebilir fakat akıllı bir erkek için her zaman zorluklara göğüs geren kadınlar daha çekicidir.'


Keyifli Okumalar...

Ddee'nin Ağızından

Içimde kopan tüm fırtınalar yüzeye çıkmayı bekliyor, adeta damarlarımda hareket ediyordu. Her bir nefesimde öfkem nefretim büyüyor bazen beni boğacak gibi oluyordu. Fakat tüm bunlara rağmen yüzüm hala ifadesizliğini koruyordu.

Içeri geri giderek Arsen'in yanına döndüğümde hemen arkamdan biri daha girdi odaya. Giren kişinin yüzünü daha görmeden yaydığı negatif enerjiyle kim olduğunu tahmin edebilmiştim.
Gelen kişi elbette Çisem idi.

TUTARSIZ (Düzenlenecek)On viuen les histories. Descobreix ara