#16 - Bir Elmanın Beş Çeyreği

40K 1.6K 256
                                    

[Multimedia; G♥K♥F♥M♥K (Şunlara bir kısaltma bulalım ya, böyle olmuyor. 😂)]

"Ay, kesin yine göremeyecek kızı! Kaç bölüm oldu, şu gıcık kadın yüzünden bir türlü bulamadı kızı ya! Şeytan diyor şu esmer fettanı bul, saçını başını yol

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

"Ay, kesin yine göremeyecek kızı! Kaç bölüm oldu, şu gıcık kadın yüzünden bir türlü bulamadı kızı ya! Şeytan diyor şu esmer fettanı bul, saçını başını yol. Kaç haftadır nedir çektiğim ayol?"

Derin, kucağındaki cips tabağından aldığı koca bir avuç dolusu cipsi ağzına tıkmadan önce söylemişti bunları. Her zamanki gibi karakterlere bağıra çağıra gündüz kuşağı dizisi izliyordu. Tek farkı bu sefer yanımızda Beril'in olmasıydı.

Beril'in hazırladığı yemeği büyük bir afiyetle mideme indirmiş -izlemesi kadar yemesi de epey güzeldi-, sonra onlarla birlikte salona geçmiştim. Derin evde olduğu çoğu zaman televizyon başında olduğu için neredeyse televizyondaki bütün dizi ve programlara aşinaydı. Hani izlediği şey reklama geçince hemen diğer kanalı açanlar vardır ya, hah işte o kişilerin başını Derin çekiyordu. Ayrıca en büyük hobisi dizideki oyunculara ve yarışmalara katılan yarışmacılara avazı çıktığı kadar bağırmak ve sövmekti. Ne yalan söyleyeyim, bazen sırf eğlenmek için onun yanında oturup dizi izleyişini izliyordum.

"Derin, bu sadece bir dizi," dedi Beril, kıkırdayarak. Mükemmel bir ahenkle kıvrılan dudaklarını izlememek için üstün bir çaba sarf etmek zorunda kalıyor ve bu durumdan oldukça rahatsız oluyordum. Böyle şeyler hissetmem hem saçma hem de yasaktı. Saçmaydı, çünkü ilk kez başıma geliyordu. Yasaktı, çünkü Beril'in sevdiği biri vardı.

"Kızdığın kişi de sadece bir oyuncu," diyerek devam etti, Beril. "Kadın işini yapıyor sadece ve seni böylesine kızdırdığına göre işini çok iyi yapıyor demektir."

Derin, Beril'e burun kıvırdıktan sonra kucağımdaki ayaklarını -üçlü koltuğa tek başına oturmasına izin vermeyince kendince böyle bir çözüm bulmuştu- kımıldattı.

"Ben kadının kendisine değil, dizideki karakterine kızıyorum zaten ama insan neden böyle bir rolde oynar ki yani? Şimdi nerede fettan kelimesini duysam bu kadının yüzü gelecek aklıma. Hem, şuna baksana ya... Sence de tam kötü kadın tipi yok mu?"

"Bilmem, belki de kadını tanısan çok seversin?" dedi Beril, gülmeye devam ederken.

"Ne?"

Derin, kocaman açtığı gözleriyle Beril'e baktı. "Ay, benden uzak, Allah'a yakın olsun. Bir kere gıcık kaptım, iyi bir rolde oynasa dahi sevdiremezsin artık bana bu kadını."

"Derin'in katı kuralları var, Beril," diyerek araya girdim. Sesimi otoriter çıkarmaya çalışırken gülmemek için kendimi kasmam gerekiyordu. "Kötü karakteri oynayan oyuncuları asla sevmez ve hatta gıcık olduğu insanlara dizideki karakterin isimlerini takar. Birini bir kez sevmedi mi, iyilikten ölen birini dahi oyna sevmez asla. Ha, bazı erkek oyuncuları hangi rolde olurlarsa olsunlar seviyor ya, neyse."

KIZIL YILDIZ (B.A.K.) ~ TamamlandıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin