🔯137🔯

949 44 12
                                    

Author

Po niekoľkých dňoch bolo všetko opäť v poriadku. Louisa vyšetrili a po istom prehováraní ho pustili aj domov, hoci na domácu liečbu. Kučeravec niesol svojho manžela šťastne na rukách do auta. Opatrne ho posadil na predné sedadlo a zapásal ho. Venoval mu dlhú pusu, predtým ako prešiel na druhú stranu a sadol si za volant. Naštartoval a vyšiel na príjazdovú cestu.

Až po nejakej dobre, došlo Louisovi, že nejdú domov. Nechápavo sa otočil na Harryho, no ten sa len usmieval a šoféroval ďalej.

,,Kam ideme?"

,,To je prekvapenie láska," jamkovito sa usmeje a brunet si s ním prepletie prsty. Sleduje cestu a po nejakej dobre zbadá budovu. Žltú a dosť veľkú s veľkým dvorom.

DETSKÝ DOMOV .

Stálo na tabuli, keď zastavili pred budovou. So sklenenými očami sa brunet otočil na kučeravca. Ten sa nahol a sladko ho pobozkal.

,,Pripravený niekomu zmeniť život?"

A brunet sa usmial. Po líci mu stiekli slzy šťastia, pretože to znamenalo zahodiť za hlavu všetko, čo sa doteraz stalo a začať znovu. Začať nový život.

Harry mu slzy bruškami palcov zotrel a čelo si oprel o to jeho. Jemne mu stiskol ruku a sladko sa usmial.

,,S tebou na všetko Hazzy," spoločne vystúpili.

V ten deň zmenili život nie len jednému dieťatku ale hneď dvom. Dievčatku Debbie s kučeravými vlasmi a modrými očkami a chlapčekovi Deanovi s rovnými vlasmi a zelenými očkami. To, že sa na nich podobali akoby im z oka vypadli nemusím ani spomínať.

A nový život mohol začať.




- Nom, máme tu koniec tohto všetkého. Moc dlho som to naťahovala až som usúdila, že druhá séria bude mať len 37 častí. Nechcela som vás ďalej trápiť, i keď si myslím, že by ste ma niektoré najradšej zavraždili, hlavne za tú 130 časť. Dráma musela byť.

- Zaujímal by ma váš celkový názor nie len na tento príbeh ale, čo si celkovo myslíte o mojom písaní a tak a či má cenu pokračovať.

- Taktiež, ak by ste mali čas, kuknite na náš spoločný účet s @hellprosiehellp, kde píšeme spoločnú Larry storku - hybrida (@xxxbluexgreenxx)

- A čo viac dodať? Užite si prázdniny mojenkovia. Ľúbim vás všetkých do jedného. ❤😍


~ Izzy 🌹

Mr. Mystery || L.S ✔Where stories live. Discover now