🔯100🔯 |Epilóg|

891 55 23
                                    

Bol stred hodiny, keď som sa vybral na záchody. Učiteľka nám dala totiž neohlásenú písomku, ktorú som si musel napísať a preto som skorej odísť z triedy nemohol.

Zabočil som na ľavú chodby a meter od dverí, ktoré ma delili do záchodov - a taktiež od mojej lásky - som započul vzlyk a tichý hlások, ktorý povedal moje meno. 

Moje srdce začalo splašene biť. Okamžite som vrazil na záchody. 

,,Ty buzerant!" zvreskol som, keď som zbadal Emetha ako drží Louisa. Fajn, to by bolo ešte ako tak v poriadku, no nebolo v poriadku to, že ho držal pod krkom a dusil ho. Rýchlim krokom som k nemu podišiel a odtiahol som ho od Louisa. Nie, ja som ho od neho doslova odhodil a on skončil na zemi. Sklonil som sa k Louisovi, ktorý sa snažil popadnúť dych. 

,,Láska." oslovil som ho. Zdvihol na mňa pohľad plný sĺz a strachu. Okamžite som ho objal a on sa pomaly upokojil. 

,,On nie je tvoja láska!" zhúkol Emeth na celú miestnosť. Louis sa v mojom objatí začal triasť a miestnosťou sa rozľahol jeho vzlyk. Chcel som ho začať utišovať, no to buzerantske prasa ma od neho odtiahlo. 

,,Ty si môj a iba môj!" zvreskol mi do tváre a môjmu lícu venoval facku, tak že som videl hviezdičky. Bolesť som ignoroval už len z dôvodu, že miestnosťou sa ozval hlasnejší vzlyk a uplakaný hlások, ktorý vyslovil moje meno. 

,,Nie, ja tvoj nie som! Nie som majetok! A ty nepatríš do sveta normálnych ľudí!"

,,Ty štetka kučeravá!" zdvihol ruku s cieľom mi opäť jednu streliť. Ja som bol však rýchlejší a jeho ruku som zastavil tesne pred mojim lícom. 

,,Teraz Gemma!" zakričal som z plných pľúc. 

Do miestnosti ihneď nabehli policajti, na čele s mojou sestrou Gemmou. Emeth nestihol v šoku nič spraviť. Dvaja policajti ho odo mňa odtiahli a dali mu ruky za chrbát a na ne mu dali putá. 

,,Dlho sme sa nevideli Emeth." podišla k nemu moja sestra - najlepšia veliteľka londýnskej (girls sorry, ale ja si nepamätám v ktorom meste sa nachádzame XD) polície. Ruky si založila na hrudi a neutrálnou tvárou pozerala na Emetha. 

,,A niečo ti dlžím. Toto za Harryho," vrazila mu do nosa. ,,a toto za Louisa." vrazila mu ešte jednu, až som počul ako mu puklo v nose, z ktorého mu začala tiecť krv. Asi sa začínam báť svojej sestry. ,,Odveďte ho." prikázala a policajti ho odviedli preč. No skôr ako odišli, zastavili sa vo dverách a Emeth prehovoril.

,,Pozdravuje ťa otec Louis." bola jeho posledná veta, predtým ako odišiel aj so všetkými policajtami. 

Gemma sa so mnou rozlúčila a keď odišla - pretože je v práci - okamžite som sa sklonil k trasúcemu kĺbku a silno som ho objal. 

,,Lou, už je dobre. Už ti nikto nikdy neublíži." hovoril som mu do uška potichu a pomaly som sa s ním začal kolísať. Viac sa na mňa natisol a zdvihol na mňa uplakaný pohľad. Nahol sa ku mne a spojil naše pery v jemnou bozku.

,,Milujem ťa." zašepkal mi do pier a hlavu si zaryl do mojej hrude. Pousmial som sa a rukou som ho začal hladiť po chrbátiku. 

,,Aj ja ťa milujem. Veľmi moc."

,,Ako to bude teraz pokračovať?"

,,Zabudneme na toto a budeme pokračovať v našich životoch." prehrabol som mu vlásky a vtisol do nich pusinku.

,,V našom spoločnom živote."
______________________________________

Nom. Ideme na tú najnudnešiu časť.

Veľmi moc vám ďakujem, že ste si tento príbeh prečítali. Som rada, že vás bavil a neodsúdili ste ho hneď po desiatej časti.

Fuuu..

Asi vám poviem už len toľko, že vás mám moc rada.
Ďakujem za všetky votes, prečítania a pridania tejto knihy.

Venujem všetkým

IZABELLA

All the love 🔯

A asi vám prezradím prekvapenie.. Alebo sa naň skorej opýtam..





















































































































































































































































































































































































































































































































Chceli by ste druhú sériu?

Mr. Mystery || L.S ✔Where stories live. Discover now