🔯44🔯

1K 99 7
                                    

Pohyboval som svojimi perami na tých Harryho a on pokračoval, i keď bol zo začiatku prekvapený. Rukami som mu vošiel do vlasov a pripadal som si ako v oblakoch, keď on tie svoje položil na moje boky. 

Vošiel mi do úst jazykom a v mojom bruchu vybuchol roj motýľov. Toto bol náš druhý bozk a ja som si ho užíval. Nechcel som, aby skončil.

Avšak Harry mal asi iné plány. 

Zadýchane sa odtiahol a pozrel mi do očí. Spravil som to isté a keď sa ozval ten jeho chrapľák, takmer sa mi podlomili nohy.

,,Chcem sa ti ospravedlniť. Nechcel som ti nejako ublížiť tým, že som sa predstavil pod druhým menom, no neskutočne si sa mi páčil a ja som nevedel ako ti to povedať. Prepá-" prerušil som ho priložením prstu na jeho napuchnuté pery. ,,Harry pozri. Čo sa stalo, stalo sa. Ospravedlňujem sa ti aj ja. Nechcel som na teba vybehnúť a odohnať ťa odo mňa. Tiež mi prepáč," povedal som mu úprimne do očí.

,,Sme v poriadku?" jamkovito sa usmial a hlavu naklonil do strany, čím mu do tváre padli vlasy. Do kelu, on to vie tiež. A ešte lepšie. Och, Kriste! On je neskutočne zlatý!

,,Môžem sa ťa niečo  spýtať?"

,,Samozrejme."

,,Naozaj si sa do mňa zamiloval?"
______________________________________

Názor?

All the love 🔯

🍍Friday🍍


Mr. Mystery || L.S ✔Where stories live. Discover now