🔯114🔯

538 31 3
                                    

Jemne sme sa bozkávali. V hlave som mal prázdno. Nebol tam žiadny Hazz a ani to, že ho vlastne týmto podvádzam. Nebolo tam nič, len Eric a jeho pery. 

Ruky dal na moje boky a prehodil si ma na seba obkročmo. Ruky som si dal okolo jeho krku a náš bozk sme viac prehĺbili našimi jazykmi. Bozkávali sme sa tak niekoľko minút, až pokiaľ mi ruky nedal na zadoček a nestiskol ho. 

A vtedy sa rozum aj srdce vrátilo tam, kde malo. Moje srdce sa začalo trieštiť a moja hlava mi dávala pred oči obrazy Harryho. Jeho jamkový úsmev. Krásne zelené očká. Jahodové pery, ktoré patrili iba mne. 

So slzami v očiach som sa od neho odtiahol. 

,,Toto sa stať nemalo," ticho som  povedal a zadržiaval som slzy, ktoré mi nakoniec aj tak stiekli po líčkach. Eric mi ich zotrel a pritiahol si ma do objatia, no ja som sa odtiahol.

,,Musím ísť," zliezol som z neho a chystal som sa na odchod. ,,Čo ten maco?* ticho sa spýtal, no usmieval sa. Zato ja som bol asi psychicky na dne. 

,,Nechaj si ho," z oči mi začali stekať ďalšie slzy. preto som sa rozbehol domov a nechal Erica samého na lavičke. On to prežije. 

Ale ja asi nie. 

______________________________________

~ Izzy 🌹

Mr. Mystery || L.S ✔Where stories live. Discover now