🔯83🔯

775 80 13
                                    

Louis 

,,Gratulujem kamaráde."

Usmieval som sa ako slniečko. Všetko bolo zase v poriadku. Bol som šťastný a zaľúbený a do človeka, ktorý pre mňa znamená viac ako môj život. Stačilo spomenúť len jeho meno a ja som bol ako v nebi.

,,Ajaj," ozval sa Liam. S Niallom sme sa naňho pozreli. Niekam pozeral a nevyzeral dvakrát nadšene. Pozrel som sa tam tiež. Smutne som si povzdychol, keď som videl Emetha prilepeného na Harryho perách. Niall ma smutne pohladil po ramene. 

,,Nie je to predsa naozaj."

,,Áno, nie je to naozaj. Hazz ťa ľúbi a spraví všetko, aby ťa ochránil pred tým kokotkom," povedal Liam starostlivým hlasom a ja som sa usmial. Starostlivý ako vždy. A to mám na ňom rád. 

,,Ja to predsa viem. A ja ho tiež ľúbim," usmial som sa od ucha k uchu a otvoril som svoju skrinku. Môj úsmev sa zväčšil, keď som zbadal malú krabičku a list. 

Znova sa prejavuje ako ten záhadný?

,,Čo to je?" zvedavo sa spýtal Niall a vybral krabičku z mojej skrinky. Otvoril ju a očka mu začali žiariť. ,,Wau, škoda to zjesť," ozval sa a ja som sa pozrel, čo mi to ten Hazz poslal. Boli to makronky a podobali sa ružiam. A naozaj. Škoda to aj zjesť. 

Otvoril som list. 

Ak sa dnes stane čokoľvek vždy si pamätaj, že ťa ľúbim a robím to preto, aby Emeth neprišiel na to, že spolu chodíme. 

Nech dajú na teba tie dve hovädá pozor, lebo ich inač dorazím. 

Moc ťa milujem. 

Hazz. xoxo
______________________________________

Názor?

All the love 🔯

🍍Saturday🍍

Mr. Mystery || L.S ✔Where stories live. Discover now