🔯118🔯

645 36 24
                                    

Po dlhej dobe tu je smut. Nie je to nič extra, tak to potom ospravedlňte. Pekné čítanie.

Naše bozky sa dostávali do vášnivejšieho procesu a obi dvaja sme sa odmietali odtiahnuť od pier toho druhého.

Harryho ruky si našli cestu za moje tričko, ktoré neskôr stiahol z môjho tela a tie moje malé rúčky si našli cestu do jeho kučeravých vláskov. Jemne som ho za ne potiahol, na čo sa on natisol na môj rozkrok a ja som cítil ako tvrdnem.

,,Ako by to chcelo moje baby?" venoval malú pusinku môjmu krku, presnejšie na moju slabinu, ktorú Harry veľmi dobre poznal. Jemne mi bozkával to miesto a ja som mu vzdychal priamo do ucha.

,,Tvrdo daddy, veľmi tvrdo," povedal som mu v opare slasti.

Nestihol som sa ani uvedomiť a už sme boli na posteli. Obi dvaja len v boxerkách. Ležal som pod Harrym a ticho som vzdychal do jeho pier zakaždým, keď sa "omylom" obtrel o môj rozkrok. Po dlhšej dobe sa odtiahol a nohy mi zohol v kolenách a dal ich od seba. Sklonil sa a odhrnul ich na mieste, kde mám semenníky. Pocítil som na nich niečo teplé a vlhké. Harryho jazyk. Prehol som sa v chrbtici a slastne nahlas som vzdychol jeho meno. Robil tak niekoľko minút až pokiaľ nepresunul svoju ruku k môjmu penisu pod boxerkami a nezačal ho hladiť. To bola pre mňa dvojitá slasť, takže nečudo, že som sa vlnil po jeho pohybmi rukou aj pusou a tvrdol ešte viac.

,,Chýbali mi tvoje vzdychni baby," ozval sa ticho, na čo som sa ticho zachichotal. Odtiahol sa od mojich dolných partií a sklonil sa k mojim perám, ktoré začal jemne bozkávať.

Rukami mi stiahol boxerky a odhodil ich preč. Spravil som to isté s tými jeho. Odtiahol sa od mojich pier a pobozkal ma na špičku penisu. Slastne som vzdychol a tým pootvoril pusinku. Harry mi do nej dal naraz tri prsty a ja som na ne začal púšťať sliny, aby boli poriadne vlhké. Lubrikant sme totiž minuly a tak sme si museli vystačiť s mojimi alebo jeho slinami.

Pohyboval prstami v mojich ústach a svojimi ústami prechádzal pomaly po mojom nemalom kamarátovi. Avšak, Harry ho mal aj tak väčší a o to viac to bola pre mňa väčšia slasť a pre moju dierku väčšia bolesť. Naraz si ho vzal celého do úst, na čo som vzdychol hlasno jeho meno a rukami som stisol povliečky. Začal pohybovať hlavou rýchlejšie a ja som vedel, že nemám ďaleko od svojho vrcholu. A ta kučeravá sviňucha to vedela tiež a tak nečudo, že sa odtiahol, keď mi v penise zapulzovalo a môj dych sa zrýchlil.

Zakňučal som. Nemohol ešte vydržať tridsať sekúnd?! Hazzyyyy!

Harry sa ticho zasial nad mojim zakňučaním a vybral mi z úst prsty. To bol môj pokyn na to, aby som sa prehodil na bruško a dal sa na štyri. Ale tak sa nestalo. ,,Nie, Lou zostaň takto na chrbátiku," Harry ma zastavil v pohybe a preto som zostal v svojej predchádzajúcej polohe. Viac mi rozkročil nohy od seba a spojil naše pery. Ruky som mu vplietol do vláskov a zavzdychal som, keď do mňa vošiel špičkou prstu.

Jemne som ho potiahol za vlásky a on do mňa vošiel celým prstom a začal sa hneď rýchlo pohybovať. Hlasno som mu vzdychal do pier, v rukách drtil jeho kučierky. Vošiel do mňa druhým prstom a to bola väčšia slasť. Hneď na to sa mi prisal na krk a začal mi naň robiť znamienka lásky. Pohyby svojou rukou zrýchlil a pridal aj tretí prst na čo som sa slastne prehol v chrbtici a moje ústa vypustili hlasný vzdych jeho mena.

Vzdychal som na plné ústa jeho meno a nemal som ďaleko k svojmu vrcholu. To by však nebol Hazz, keby zo mňa prstami nevyšiel a neuškrnul sa.

,,Daddy, prosím."

,,Ako si želáš princess," nalahol na mňa a pomaly do mňa vošiel až po koreň. Moje ústa vypustili nadávku, keď sa začal tvrdo a rýchlo pohybovať a tým mi narážal na prostatu. Čím viac zrýchloval svoje pohyby, tým viac som bol hlasnejší so vzdychmi.

,,Ach, Hazzy," nahlas som vzdychol. Tvrdo mi narazil na prostatu, čím som sa mu spravil na bruško. Tvrdšie začal prirážať a ja som vedel, že je takmer pri vrchole. Začal som sa pohybovať oproti nemu. Tým viac som ho mal v sebe a tým viac to bolo vásnivejšie. O malú chvíľu som pocítil ako sa do mňa urobil.

Obi dvaja sme vydychovalo a Harry pomaly zo mňa vyšiel. Zvalil sa vedľa mňa a ja som sa k nemu pditúlil. Prikryl nás a venoval mi pusu do vlasov, predtým ako som zaspal.









Na mojom profile je nová storka. Prečítajte si ju prosím a povedzte na ňu názor. 😇💓💓

~ Izzy 🌹





Mr. Mystery || L.S ✔Where stories live. Discover now