🔯50🔯

1.1K 92 16
                                    

,,Áno."

Harryho oči sa naplnili slzami. ,,Áno, áno, áno," hovoril som stále dookola a silno som stiskol Harryho telo. Uplakaný Harry si ma pritiahol k perám a spojil ich do dlhého a vášnivého bozku. 

Pomaly ma povalil pod seba a rukou zašiel pod moje boxerky. Jemne mi prechádzal po kamarátovi a ja som mu vzdychal do úst. Odpojil naše pery a posúval sa pomaly dole. Stiahol mi boxerky a párkrát mi prešiel po dĺžke, na čo som vzdychol. Odtiahol sa a stiahol si boxerky. Pretočil som sa na brucho a vypučil som zadoček. Zavrtel som ním, na čo som počul od Harryho vzdych.

,,Si si istý?"

,,Som."

,,Budem sa snažiť byť jemný," pobozkal ma medzi polky a pomaly do mňa zasunul. Nahodil pomalé tempo, ktoré bolo veľmi mučivé. Preto som prirazil oproti nemu a on začal zrýchľovať.  

Vzdychol som jeho meno, keď zasunul až po koreň a narazil tak na moju prostatu. Začal tvrdo prirážať a ja nahlas vzdychať jeho meno. 

Netrvalo dlho a Harry sa do mňa vystriekal. Vyšiel zo mňa a opatrne ma pretočil na chrbát. Vzal si ma do úst. Pohyboval hlavou a sem-tam sa mi prisal na špičku. Keď som sa mu spravil do úst, dal mi pusu na špičku a obliekol mi boxerky.

Splašene som dýchal. No usmieval som sa, keď si Harry ku mne ľahol a ja som sa pritiskol na jeho hruď. Dal som mu na ňu malú pusinku a on mne do vlasov. 

,,Pospinkaj si a potom sa pôjdeme niekam napapať, dobre?"

,,Uhm," povedal som už v polospánku do jeho hrude a stále som neveril, že som práve zažil už svoj druhý sex. 

No nie sex s otcom..

Ale s mojim chlapcom Harrym. 
______________________________________

Názor?

All the love 🔯

🍍Saturday🍍







Mr. Mystery || L.S ✔Where stories live. Discover now