🔯47🔯

1.1K 103 16
                                    

Prechádzali sme sa už asi hodinu v lese. Harry ma držal za ruku a niekam ma viedol. Pomaly sa zotmievalo a trochu som sa začínal báť. Neznášam totiž tmu a mám z nej totálny panický strach. Hlavne keď som sám. 

Keď som za sebou počul šuchot, dych sa mi zastavil niekde v krku. Skočil som Harrymu na chrbát a celý som sa roztriasol.

,,Lou, čo sa deje?" rukami ma zachytil, aby som nespadol.

,,J-ja sa l-len boj-bojím tmi Hazz," ozval som sa vystrašene a ani som si neuvedomil ako som mu povedal. Ale je to zlatá skratka jeho mena. 

,,Som tu s tebou nič sa ti nestane. A už sme tu," zastavil pred kríkmi, na ktorých rástli červené ruže. Chodil som do tohto lesa od mala, ale toto som si tu nikdy nevšimol. Čo som slepý?

Zoskočil som z neho a ona ma vzal na ruky. Vypískol som ako malý a ruky som obtočil okolo jeho krku. ,,Zavri oči," zašepkal mi do ucha a jemne pohryzol môj ušný ľalôčik. Potichu som vzdychol, na čo som sa začervenal. Zavrel som oči a čakal, kedy ich budem môcť otvoriť.

Započul som šuchot lístia, no tentokrát som sa nezľakol. Bol som v náručí človeka, ktorý ma vždy zachránil pred Thomasom. S ním sa mi nič stať nemôže.

,,Otvor oči," cítil som ako ma postavil na zem. Otvoril som oči.

,,Wau," vydýchol som, keď som zbadal ďalej od nás útes. Na ňom bola lavička, popri ktorej rástla čerešňa - teraz samozrejme nie, keďže je február. Na oblohe svietil obrovský mesiac a vo vode pod útesom robil svoj odraz. 

,,Poď," Harry opäť preplietol naše ruky a pomalým krokom sa vydal smerom k lavičke. Nasledoval som ho a stále som si to tu prezeral. Bolo to tu nádherné. 

Spolu sme si sadli na lavičku, no to sa po pár sekundách zmenilo, keď si ma Harry na seba presunul obkročmo. Ruky nechal na mojom zadočku a ja som tie svoje dal na jeho hruď. Hľadeli sme si do očí. V tých jeho sa odrážal mesiac a iskrili šťastím, láskou. Moje srdce začalo splašene biť. Srdce aj rozum mi vraveli, aby som mu to povedal, že teraz je tá chvíľa. 

A on akoby mi čítal myšlienky.

,,Odpovieš mi na otázk-" ukazovák som mu priložil na pery, čím som ho umlčal. Usmial som sa a naklonil som sa k jeho perám. Venoval som mu dlhý bozk, predtým než som sa odtiahol a povedal:

,,Milujem ťa." 
______________________________________

Názor?

All the love 🔯

🍍Saturday🍍



Mr. Mystery || L.S ✔Where stories live. Discover now