🔯64🔯

906 79 3
                                    

Harry

,,Pozrel sa na teba."

,,Áno. A hneď potom sa s plačom rozbehol preč," povzdychol som si a potiahol som nosom. Chcelo sa mi znova plakať. Zabíjalo ma to, že nie som s Louisom a nemôžem ho ani objať, nemôžem mu to vysvetliť.

,,Noták, Hazzy. Vy si to určite vyriešite a bude zase všetko v poriadku," Zayn ma priateľsky pobúchal po ramene a ja som zavrel skrinku. Otočil som sa s cieľom ísť na hodinu a znova nikoho nepočúvať, no to by ma najskôr nemohol niekto pritlačiť o skrinku.

,,Ahoj láska," ozval sa ten nechutný hlas a v tom momente som prestal dýchať a moje srdce sa rozbúchalo ako o život. Zbledol som minimálne o dvadsať odtieňov a začal som sa trochu triasť.

,,Zmizni od neho," Zayn zavrčal a odsotil Emetha odo mňa. V tú sekundu sem pribehli aj Liam s Niallom a ja som sa po skrinke zošuchol na zem. Nemal som ďaleko od psychického zrútenia.

,,Padaj," zavrčal od hnevu červený Zayn, na čo ho Niall chytil za ruku. Emeth sa uškrnul a zmizol od nás. Ako to, že do chlpatej piče chodí do našej školy?!

,,Toto nie je dobré, pokiaľ chodí na našu školu."

,,Nie je dobré to, že sa dostal zo psychiatrie. Ten človek tam patrí," roztrasene som sa postavil a moje dávno zabudnuté spomienky boli späť.

,,Ale noták, nebude to bolieť," povedal nadržaným hlasom a pleskol mi bičom po zadku a následne aj po chrbte. Z mojich očí šli vodopády sĺz, no tie si on nevšímal a ďalej ma bičoval po zadočku a chrbte, kde budem mať určite jazvy.

,,Vravel som ti do piče, aby si to nikomu nepovedal!" zvreskol na mňa a na mojom líci pristála jeho ruka, až ma odhodilo do strany. Hlavu som si buchol o malý stolík, ktorý bol pri posteli a môj zelený uslzený pohľad sa začal rozmazávať. Vedel som však, že skôr ako som upadol do bezvedomia, videl som ako v ruke drží kožený bič.

,,Hazz?" ozval sa Zayn a tak ma prebral so spomienok. Zatriasol som hlavou a uvedomil som si, že mi po lícach tečú slzy a moje ruky sa nekontrolovateľne triasli.

,,Nikto z nás nedovolí, aby ti ublížil."

,,Ja nedovolím, aby som bol kvôli nemu bez Louisa."
______________________________________

Názor?

All the love 🔯

🍍Tuesday🍍


Mr. Mystery || L.S ✔Where stories live. Discover now