🔯80🔯

824 79 11
                                    

04:00

Zobudil som sa na pocit chladu.

Rukou som hmatal telo Hazzu, no nenašiel som ho. Otvoril som oči. V posteli som bol sám. Porozhliadol som sa po miestnosti, no nenašiel som ho.

Rukami som si objal telo, pretože mi bola zima. Pozrel som sa smerom ku balkónu. Bol otvorený.

Postavil som sa z postele a zamieril som ku balkónu. Usmial som sa, keď som zbadal Hazzu ako hľadí na hviezdy. Potichu som k nemu prešiel a zozadu som ho objal, na čo sa trochu mykol.

,,To som len ja, Hazzy," povedal som potichu tlmeným hlasom a dal som mu pusu na odhalený krk. Hazz sa pod dotykom mojich pier uvoľnil a úľavne vydýchol. ,,Prečo nespinkáš?"

,,Nemohol som. Myslel som na to, ako to bude vyzerať po príchode domov."

,,Ako to myslíš?"

,,No," Hazz sa ku mne otočil tvárou a chrbtom sa oprel o zábradlie. ,,ako to bude medzi nami. Ako sa budeme správať pred Emethom, pretože nechcem, aby ti ublížil," Hazz sklonil hlavu a svoje studené ruky položil na moje boky.

Palcom a ukazovákom som mu nadvihol bradu, aby som sa mu mohol pozrieť do tých krásnych zelených očiek. ,,Po príchode domov budeme spolu. Budú to vedieť len naši najbližší a Emethovi nedovolíme, aby nás rozdelil."

Hazz sa jamkovito usmial a oprel sa o moju hruď. Ruky som obtočil okolo jeho tela a užíval som si tento krásny moment pod nebom posiaté hviezdami.
______________________________________

Názor?

All the love 🔯

🍍Thursday🍍

·Na dnes posledná.
·Zajtra by som chcela dať maratón desať častí. Čítal by to niekto?

Mr. Mystery || L.S ✔Where stories live. Discover now