🔯130🔯

541 40 11
                                    

Kučeravec naštvane držal mobil pri uchu a čakal. Po troch pípnutiach sa ozval hlasok. Slabý a tichý, takmer nepočuteľný.

,,Loui?"

,,Á-áno, Hazz?" ozval sa ticho z druhej strany. Harry ani len netušil, čo sa deje. Netušil, že jeho láska, kľačí na zemi a zadržuje slzy, zatiaľ, čo je Eric v ňom. Nevládal sa hýbať a ledva držal v tenkých rukách mobil. Keby sa pokúsil úsť, Eric by znovu použil opasok a to by už nezvládol. Zadoček mal celý modrý, nehovoriac o jeho dobitom chrbátiku.

,,Láska, čo sa deje? Stalo sa niečo?" tak moc mu chcel všetko povedať. Vedel ale, že by to preho nedopadlo dobre. A preto bola najlepšia možnosť len klamstvo.

,,Všetko je v poriadku. Nao-ozaj," povedal s jemne trasúcim hlasom a Eric sa v ňom preto tvrdo pohol. A Louis musel vzdychnúť. Musel, ale vďaka tomuto činu, ho začalo páliť neskutočne pri srdci. Vedel, že to Harry počul.

A aj počul.

Zelené oči sa mu rozšírili a nahrnuli do nich slzy. Nevedel o ničom. Nevedel, že je jeho priateľ v hroznom vstave a s mužom, ktorý ho ku všetkému prunútil. Dokonca aj nadrogoval.

,,Však som zlé počul Loui.." ticho sa ozval zlomený chrapľavý hlások. To Erica pohnalo vpred a s úškrnom to spravil znova. A znova. A Louis vzdychal.

Kučeravec nevertil vlastným ušiam. Určite to musel byť nejaký klam, len nejaký zvuk a nie vzdych. No keď sa to ozvalo znova, po lícach mu začali stekať slzy.

,,Nenávidím ťa Tomlinson," to boli jeho posledné slova predtým ako zložil a naplno sa roplakal.

Na druhej strane Louimu vypadol mobil z ruky a tiež sa rozplakal. Nebolo to z toho, že má už niekoľkokrát natrhnutý zadoček a ani z toho, že ho Eric po ňom dosť silno udrel. Bolo to z tých slov. Nenávidím ťa Tomlinson. Tie slová sa mu zaryli hlboko do srdca, ktoré pomaly pukalo na malé kúsky.

Eric z neho vyšiel. Natiahol sa k nohaviciam a vzal z nich opasok. Tvrdo ho s ním poudieral a obliekol sa. Odviazal Louisa a ten s plačom spadol na zem. Odpľul si naňho a odišiel preč. Brunet dúfal, že niekam ďaleko, kde ho už nikdy neuvidí. Roztrasene sa natiahol za mobilom.

Krvavými prstami pomaly ťukal na display mobilu..

Louis: Milujem ťa..

A upadol do bezvedomia.




~ Izzy 🌹

Mr. Mystery || L.S ✔Where stories live. Discover now