🔯14🔯

1.2K 110 32
                                    

Louis

Neviem čím to bolo, no do školy som vstúpil s úsmevom na perách, čo bolo asi po prvýkrát odkedy chodím na túto školu. Cítil som sa uvoľnene, nemal som pocit závratu, či toho, aby som šiel hneď grcať alebo plakať. Bolo mi proste dobre.

,,Ja som si už myslel, že sa nikdy neusmeješ, slniečko." Liam mi prehodil ruku cez plecia a žiarivo sa usmial. Úsmev som mu opätoval a začal som sa smiať, keď nahodil svoj typický flirtujúci úsmev na dievča z našej triedy, Lýdiu. Snažil sa ju zbaliť už tri mesiace, no zakaždým ho akýmsi spôsobom odpálkovala. A tak tomu bolo aj teraz. 

,,Raz sa mi to podarí." Povedal sebavedome a zahryzol si do spodnej pery. Pokrútil som hlavou.

,,Keď budú z neba padať farebné kondómy s jediným rohom. Kedy už konečne pochopíš, že ťa jednoducho nechce?" Otvoril som svoju skrinku a nadvihol som obočie. Na kovových dvierkách som mal magnetom pripnutý lístok a vnútri skrinky položenú čiernu beanie, ktorá bola zaviazaná červenou mašlou.

Vzal som do rúk poskladaný papier a rozložil som ho, čím som si získal pozornosť Liama a aj prichádzajúceho Nialla. ,,Šo to che?" Spýtal sa s plnými ústami nedojedenej bagety, ktorú mal v ruke. Zase sa nestihol najesť doma. 

Roztvoril som papier a potichu som si ho prečítal.

Oči modré ako oceán. Vlasy hnedé ako zrele gaštany. Vykrojené pery, do ktorých by som najradšej zahryzol. Úsmev, z ktorého sa mi podlamujú kolená. Si ako moja múza, ktorú by som kreslil od rána do večera, od východu slnka do západu mesiaca.  

Nájdeš ma tam, kde sa ceruzka obtiera o papier.  

Unknown. 
______________________________________

Vote & Comment

All the Love 🔯

Všetkým vám prajem krásny nový rok. Aby ste sa mali dobre a aby bol budúci rok lepší.

Aby sa vám splnilo vaše tajné želenie, a aby sme niektorí našli, to čo už dlho hľadáme.

🎉Happy New Year🎉

Mr. Mystery || L.S ✔Where stories live. Discover now