🔯18🔯

1.1K 107 18
                                    

,,Všetci druháci sú sexi, takže do teba musí byť nejaký poriadný sexoš." Ozval sa Niall s plnými ústami, keď som im povedal o tom, že ten neznámy je druhák a volá sa Edward. Aj keď to môže byť trebarz aj jeho druhé meno, ktorým ho nikto nevolá, aspoň ho už konečne nemám uloženého ako Unknown. 

,,Nejde mi o to, či je sexi alebo nie, ja ho chcem spoznať." A to je celé. Nepotrebujem vedieť, či je sexi alebo nie, čo si oblieka a ďalšie kraviny. Chcem ho spoznať bližšie, možno sa s ním skamarátiť a.. možno to bude aj môj priateľ? Neviem či som vôbec pripravený na vzťah, pretože sa na verejnosti snažím zakryť svoju orientáciu. Čo sa napríklad o Niallovi nedá povedať. Pokukuje po každom chalanovi aj keď ja s Liamom vieme po ktorom chalanovi skutočnosti ide, no bojí sa mu to povedať, pretože ten chalan je istým spôsobom rebel školy. 

,,Čo ak to bude ten tvoj záhadný záchranca?" Spýtal sa Liam a mne sa po spomenutí na kučeravé vlasy a zelené oči, ktoré sú ako smaragdy, vyčaril na tvári úsmev, no ten hneď aj zmizol. Dlho som ho nevidel, podstate od tedy, čo ma Thomas prestal biť. 

Celou školou sa ozval zvonček, čo značilo začiatok hodiny. Všetci oneskorení druháci sa začali hrnúť do výtvarnej triedy a ja s chalanmi sme len čakali kým tam vojdu všetci. Vždy sme chodili ako posledný, bol to už zvyk. 

Keď sa nám naozaj zdalo, že sú tam už všetci, vykročili sme smerom k triede. No samozrejme, to by som nebol ja, keby som do niekoho nenarazil a dotyčnej osobe by nespadli učebnice na zem. 

Zdvihol som pohľad z učebníc, ktoré boli na zemi, a pozrel som sa na dotyčnú osobu.

Môj dych sa zasekol, keď som zbadal dva zelené smaragdy, ktoré sa mi zdali krajšie ako kedykoľvek predtým.
______________________________________

Vote & Comment

All the love 🔯

Tuesday

Mr. Mystery || L.S ✔Where stories live. Discover now