🔯71🔯

889 76 12
                                    

Prišli sme na izbu a trvalo to sotva dve sekundy, než ma Harry priklincoval ku dverám a hladne sa vrhol na moje pery. Samozrejme som spolupracoval a rukami som mu vošiel pod tričko, aby som sa mohol dotknúť toho dokonalého tela. Pomaly som mu vyzliekol tričko a on mi začal rozopínať zips na rifliach. Odtiahol sa od mojich pier a stiahol mi nohavice. Kľakol si na kolená a spýtavo na mňa pozrel.

,,Žiadna príprava. Chcel ťa hneď teraz," povedal som nadržane. Vzdychol som keď sa prilepil na moje pery a stisol môj rozkrok, ktorý naberal na objeme. Pohol som sa vpred a viedol som nás tak do izby, kde som Hazzu zhodil na posteľ. Spadol do povliečok a ja som mu stiahol nohavice, na čo mu zostal už iba jeden nepotrebný kus oblečenie - boxerky, pod ktorými bola viditeľne veľká hrča. Doslova si pýtala už o uvoľnenie. 

Prilepil som sa na jeho pery a rukou som vošiel pod jeho boxerky, na čo mi vzdychol do úst. Chvíľu som rukou len tak pohyboval a Harry mi vzdychal do pier. Potom nás však pretočil a ja som vybral svoju ruku s jeho boxeriek. Stiahol si boxerky a potom aj mne. 

,,Na bruško," povedal zadýchane a ja som si zahryzol do spodnej pery. Pretočil som sa na bruško a zadoček som vystrčil nahor. Zavrtel som ním a hlavu som zaryl do povliečok. 

,,Budem sa snažiť byť jemný," jazykom mi prešiel pomedzi polky a potom každej venoval jednu dlhú pusinku. 

,,Hazzy, už to sprav. Prosím," umučene som povedal a nahlas som vzdychol, keď do mňa prirazil. Hlavu som zaklonil dozadu a Harry začal prirážať. 

Bol to neuveriteľne skurvene úžasný pocit, ho opäť cítiť v sebe.
______________________________________

Názor?

All the love 🔯

💘Valentine's Day💘

·Venujem:
Unicorns4eveer__11 Lill_Miss_Alex pajuska6217 __o_o__ve Kim_Natt hellprosiehellp

Mr. Mystery || L.S ✔Where stories live. Discover now