🔯113🔯

605 36 10
                                    

Nachádzali sme sa v lunaparku a ja som pobehoval sem a tam. Mal som v sebe neskutočne veľa energie, vďake kofole, a potreboval som sa jej nejako zbaviť. 

Svojimi malými nohami som pomaly kráčal ku stánku s cukrovou vatou a vedľa mňa išiel Eric. V rukách mal môjho veľkého plyšového medveďa, ktorého som vyhral v hádzaní šípok. Som proste šikovný. 

Pozdravil som staršieho pána v bielom obleku a bielom veľkom klobúku. Vypýtal som si dve čučoriedkové cukrové vaty a zaplatil som. Aspoň niečo, pretože doteraz za mňa platil všetko Eric. Bohužiaľ, teraz mal plné ruky tak nemohol. 

Spolu sme si sadli na lavičku a Eric položil maca vedľa seba a prisunul sa ku mne viac akoby mal. No ignoroval som to a podal mu cukrovú vatu. 

,,To som nemal roky," prehovoril a kúsok vaty si odtrhol a dal do úst. Zasmial som sa a spravil som sa tiež. V tichosti sme jedli vatu a sledovali okolie okolo seba. Deti výskajúce na kolotoči, či ruskom kole. Chalanov, ktorý strieľali z pištoliek, aby získali niečo pre dievčatá. Bolo to tu krásne. 

Avšak, chcel som, aby tu bol môj Hazzy. Bolo mi ľúto, že zostal sám doma. Bezo mňa. Chýbal mi celé tie mesiace, čo bol na turné a keď príde, tak ho nechám samého doma a- 

Moje myšlienky boli prerušené perami. 

Ericovimi perami, ktoré ma jemne bozkávali. 

A ja som bol tak ohúrený, že som spolupracoval.  

______________________________________

Vyzerá to tak, že som mŕtva.. 

~ Izzy 🌹

Mr. Mystery || L.S ✔Where stories live. Discover now