🔯48🔯

1.2K 100 19
                                    

Po mojej vete som sa nestihol ani nazdať a boli sme u Harryho doma. Ja pritisknutý na dverách a on na mojich perách. Dravo ma bozkával a ja som stláčal jeho chutný zadoček. Rukami vošiel pod moju bundu a vyzliekol mi ju. Keď sa dostal pod moje tričko a chcel mi vyzliecť aj to, zastavil som ho. 

,,Predsa to nebudeme robiť na chodbe."

,,Pravda," usmial sa. Vyskočil som a nohy som si obtočil okolo jeho bokov. Chytil ma pod zadočkom, aby som nespadol a vrhol sa na moje pery. Naše jazyky viedli boj o nadvládu, zatiaľ, čo Harry išiel po schodoch hore do svojej izby. Ruky som si zaplietol do jeho vlasov a zaťahal som za ne, keď chytil moju spodnú pery medzi zuby a potom ju pustil. Zoskočil som z neho, keď sme vošli do izby a on zamkol dvere. Sadol som si na posteľ a nestihol som sa ani vydýchať a bol som pod Harryho telom. 

Ruky mal po stranách mojej hlavy, nohy po stranách môjho tela a perami sa dotýkal tých mojich. Rukami som mu vošiel za bundu a keď sa na mňa posadil obkročmo, vyzliekol som mu ju. Nemal pod ňou nič a mne tiekli sliny nad jeho vypracovaným telom. Jemne ma pobozkal na pery a presunul sa na môj krk. Jemne mi doň zahryzol a ja som potichu vzdychol. Začal ho sať a robiť mi tam znamienko lásky. Ja som mu na oplátku stisol zadoček, na čo mi vzdychol do krku. Keď dokončil svoju prácu, perami sa posúval po mojej hrudi, až k lemu mojich nohavíc. Rýchlosťou svetla dal dole tie svoje a moje zo mňa doslova strhol, až sa roztrhli.

To boli moje obľúbené. 

Pozrel som sa dole na jeho boxerky. Bola v nich obrovská guča, ktorá čakala na svoje uvoľnenie. A môj kamarát bol na tom rovnako. 

Harry ma pobozkal nad lemom boxeriek. Zahryzol som si do pery a zakňučal som, keď si lem boxeriek vzal medzi zuby a mučivo pomaly ich začal sťahovať dole. Harry si oblízol jazykom pery, keď zbadal môjho nemalého kamaráta a mňa to vzrušilo ešte viac ako som bol doteraz. 

Prisal sa na moju špičku a rukou začal pomaly pohyboval po mojom penise. Moje vzdychy sa ozývali snáď celým domom ale mal som to akosi u riti. Užíval som si túto chvíľu. Vzdychol som Harryho meno, keď si ma vzal celého do úst a hlavou začal rýchlo pohybovať. Rukami som mu vošiel do vlasov a zaťahal som za ne, na čo Harry vzdychol. V mojom prirodzení šklblo, čo značilo, že čoskoro budem. Harry to cítil tiež. Odtiahol sa a ja som nesúhlasne zakňučal. 

,,Idem ja do teba alebo ty do mňa?"

,,Mne je to jedno Hazz, hlavne už niečo rob."

Harry si stiahol boxerky a párkrát si prešiel po svojej nemalej dĺžke. Chcel som dať od seba nohy alebo sa pretočiť na brucho, no on ma zadržal. Jemne ma pobozkal a pomaly si na mňa sadol, na čo som ja doňho pomaly vošiel. Obi dvaja sme vzdychli a Harry sa začal pohybovať, zatiaľ, čo ma aj aj jemne bozkával na pery. 

Keď sa začal rýchlejšie pohybovať, prirazil som oproti nemu a naraz sme vzdychli. Jeho hlas spolu s mojim, boli ako rajská hudba pre moje ušné bubienky. 

Cítil som svoj koniec. Prirazil som znova oproti Harrymu, na čo vzdychol. Vystriekal sa na moju hruď a ja o pár sekúnd doňho. Splašene sme dýchali, no usmievali sme sa na seba ako slniečka na hnoji. 

,,Miluješ ma?"

,,Milujem ťa."
______________________________________

Toto je asi najdlhšia smut časť akú som kedy písala.

Snáď som vaše úchylné dušičky potešila.

Názor?

All the love 🔯

🍍Saturday🍍

Mr. Mystery || L.S ✔Where stories live. Discover now