🔯55🔯

1K 81 31
                                    

Harry 

Vstúpil som do prázdnej cukrárne a šiel som si do šatne dať zásteru. Skontroloval som, či je všetko na svojom mieste a postavil som sa za pult s kasou. 

Zazvonenie zvončeka nad dverami oznamovalo príchod zákazníkov. Usmial som sa a malému dievčatku som podal punčový rez. Sledoval som ako sa s úsmevom posadilo za stôl a čakalo na svojich rodičov - mojich následujúcich zákazníkov. 

Čas tu v cukrárni mi ušiel neskutočne rýchlo. Bola takmer jedna hodina poobede, keď mi Louis písal, že o desať minút príde. Po jeho správe som sa usmieval ako slniečko na hnoji. To moje modroočko som neskutočne miloval a každá chvíľa strávená s ním bola moja najkrajšia spomienka. 

Keď sa ozval zvuk zvončeka nad dverami, zdvihol som s úsmevom hlavu od obrazovky svojho mobilu. No môj úsmev zmizol, keď som zbadal niekoho iného ako Louisa. Rýchlosťou blesku bol pri mne. Hľadel som do jeho zelených oči a on zase do tých mojich. 

,,Choď pre-" nedopovedal som pretože si ma pritiahol k perám a začal ma vášnivo bozkávať. 

Louis 

Celý vysmiaty som vstúpil do cukrárne. Harry mi dnes neskutočne chýbal a naozaj som sa ho už nevedel dočkať. Chýbal mi jeho dotyk, pohľad do zelených očí a jeho jahodové per-

Zastavil som svoje myšlienky, keď som zbadal bozkávajúce osoby pred sebou. Moje srdce vynechalo pár úderov, keď som zbadal kučeravé vlasy.

,,Hazzy," šepol som a nemal som ďaleko od plaču. Ten, ktorého som ešte do nedávna nazýval mojim chlapcom sa odtiahol od vysokého chalana a vyplašene na mňa pozrel. 

,,Lou, nie je to tak ako to vyze-" nestál som o jeho výhovorky. Viem, čo som videl. S plačom som sa rozbehol preč.

A čo spravil on?

Zostal stáť ako obarený na mieste
______________________________________

Všetko musím vždy dosrať.. 😢 Chudák Lou.. 😢

Názor?

All the love 🔯

🍍Sunday🍍

Mr. Mystery || L.S ✔Where stories live. Discover now