🔯38🔯

1.1K 100 23
                                    

,,Som kretén," počul som ten známy chrapľavý hlas s dávkou smútku.

,,Nebudem ti vravieť opak. Si kretén," ozval sa druhý hlas. Nevedel som ho identifikovať ale myslím, že som ho už niekde počul.

Pomaly som otvoril oči.

Tu som dlho nebol.

Povedal som si v hlave, keď som zbadal nemocničnú školskú izbu. Očami som preletel po izbe, až som pohľad zastavil na dvoch osobách. Presnejšie na Harrym a Zaynovi - Niallovom crushe.

Keď si ma Zayn všimol, drgol do Harryho a ten sa na mňa spod viečok pozrel. Okamžite pribehol k posteli.

,,Ani nevieš ako som sa o teba bál," po jeho vete sa Zayn postavil zo stoličky - na ktorej doteraz sedel - a odišiel z izby. Harry ma chytil za ruku, na čo som si ju hneď vytrhol.

,,Daj mi pokoj."

,,Čo?" Vypulil oči. ,,Ale Lou-"

,,Nevolaj ma Lou. Tak ma volajú iba kamaráti, čo sa nevydávaju za dve osoby," povedal som mu hnusne. Nemohol mi povedať normálne, že je to Harry a nie vydávať sa za Edwarda?

Veď to je jeho druhé meno ty dement.
Sklapni!

,,Chcem ti to vysve-"

,,Choď. Prosím. Preč," povedal som po slovách a premáhal slzy. Nechcem ho teraz vidieť. Nie teraz, keď sa vítim zlomený a oklamaný.

Harry sa so slzami v očiach odo mňa odtiahol a ja som pocítil neskutočnú bolesť v srdci. Predsa len, ja toto kučeravé zelenoočko ľúbim.

A keď podišiel ku dverám a smutnými, uplakanými zelenými očami na mňa pozrel a povedal tu vetu, po jeho odchode som sa rozreval ako malé narodené dieťa.

,,Milujem ťa."
______________________________________

Som jediná až moc prehnane emocionálna?

Názor?

All the love 🔯

🍍Wednesday🍍

Mr. Mystery || L.S ✔Where stories live. Discover now