🔯30🔯

1.1K 96 9
                                    

Konečne som mu to vykričal, alebo skorej vypľul, do tváre. Už som to v sebe nemohol ďalej dusiť. Nemohol som v sebe dusiť pravdu. Bil ma a ja som vôbec nevedel prečo to tak je. Nič som mu neurobil. Neprebral som mu ani dievča - ak vôbec nejaké mal - veď som sakra gay a ku dievčatám necítim nič. Možno jedine tak kamarátstvo, ale žiadnu lásku. 

Thomasa asi pravda naštvala - veď pravda predsa bolí - a preto sa s rukou začal približovať k mojej tvári. Zavrel som oči a čakal náraz. 

Ten by aj možno prišiel, keby sa neozval chrapľavý hlas, ktorý mi na tele vytvoril príjemné zimomriavky a na perách úsmev. 

Zelenoočko.

,,Opäť String? Prečo si dovoľuješ na starších a evidentne na nevinných?" zelenoočko zastalo pri nás a pomohlo mi na nohy. Jeho dotyk na mojej koži spôsobil malú elektinu, ktorá sa šírila do celého tela. Ani len netuší, čo jeho dotyk so mnou spravil a, keby nie sme v takej to situácii, môj kamoško by bol už dávno v pozore. 

,,Ale no, Styles. Vždy mi pokazíš zábavu s tým to bábätkom. Prečo máš potrebu ho zachraňovať?"

Zelenoočko mu však neodpovedalo. Namiesto toho ma potiahlo za ruku preč a vydalo sa smerom ku knižnici. Úprimne by ma tiež zaujímalo, prečo ma vždy v tej pravej chvíli zachráni. Ale som za to zase rád. Aspoň ušetril moje už dosť boľavé telo od ďalšej bolesti. 

Zastavili sme pred dverami knižnice. Vtedy som si spomenul, že by som sa tam mal stretnúť s Edwardom. Teda dúfam, že ho tam uvidím. Pri zelenoočku naňho vždy zabudnem. Ako je to vôbec možné?

,,Em.. no ja.." začal som koktať. Prečo som pri ňom nervózny?

,,Potreboval by som sa pozreť na jednu knížku. Bude ti vadiť ak tam pôjdeš so mnou? Viem, že knižnicu poznáš, keďže sa tam sem tam zašiješ," otvoril som ústa dokorán. O tom vedel len Liam a Niall. Vždy som si dával pozor, aby ma tam niekto neprichytil a nevyhnal na hodinu. Zatiaľ sa to ani raz nestalo, no ako o tom vie on?

,,Prosím," usmial sa, čím odhalil svoje jamky a v mojej mysli bola čistá prázdnota. Zabudol som na všetko.

Dokonca aj na Edwarda.

,,Rád."

Vstúpili sme do knižnice.
______________________________________

All the love 🔯

Wednesday

Mr. Mystery || L.S ✔Where stories live. Discover now