🔯29🔯

1.1K 95 1
                                    

Keď zazvonilo na začiatok tretej hodiny, počkal som pokiaľ budú chodby prázdne a až potom som sa vydal preč zo záchodov, kde som sa schovával. Liam a Niall sľubili, že ma budú kryť a nepovedia nikomu nič. Som naozaj rád, že ich mám a že zrovna oni sú moji priatelia. 

Pomalým krokom som kráčal po chodbe a mieril som do knižnice, ktorá bola na opačnej strane školy. Neviem, čím to bolo, no počul som za sebou kroky a tak som sa otočil so želaním, nech to nie je nijaký učiteľ, či dokonca riaditeľ. 

Avšak, keď som zbadal známu tvár s úškrnom na perách, v tej chvíli som si želal, aby to bol radšej nejaký učiteľ, než tento človek predo mnou. 

,,Ale, ale, ale. Louis, nemáš byť na hodine?" ruky si založil na hrudi a stále sa uškŕňal. Doteraz mi dal pokoj a teraz znova začne zabŕdať? Po niekoľkých týždňoch, kedy som mal od neho svätý pokoj? Ta tam hore ma naozaj nemáš rád..

,,Nemal by si byť na nej aj ty?" Potichu som sa ozval, čo som hneď aj oľutoval. Bez hocakej príčiny, či varovania, mi jednu vrazil do brucha. Spadol som na zem a chytil som si boľavé brucho. Do piče! Akoby nestačilo, že ma bolí zo včerajška celé telo, brucho ma musí dvojnásobne. Úžasné.

 ,,No poď ty úbožiak. Zbi ma znova a dokáž si opäť, že si niečo viac ako ja. No poď, zbi ma do bezvedomia ako vždy a maj znova moju krv na rukách. Zbi znova nevinného človeka, čo ti nič nespravil!"
______________________________________

All the love 🔯

Wednesday

Mr. Mystery || L.S ✔Where stories live. Discover now