🔯46🔯

1.1K 101 11
                                    

,,Naozaj ti hodila baba do rozkroku banán?" spýtal som sa so smiechom Harryho, keď dorozprával svoju príhodu na oslave svojich narodenín. Hneď ako sme prišli do cukrárne, objednali sme si a začali sme rozprávať naše príhody z detstva. Trochu viac sme sa zblížili.

,,Áno," povie smutne a oduje spodnú peru. Chcel som sa nahnúť a pobozkať ho, no uvedomil som si, že by to asi nebol dobrý nápad. Odpovedal by som mu tým na otázku a to nechcem. Chcem si počkať na špeciálnu chvíľu. 

,,Zahrajme si hru," ozval sa Liam a uškrnul sa. No to som zvedavý. ,,Máte tri sekundy na to, aby ste urobili niečo, čo vám napadne ako prvé, keď uvidíte človeka, ktorého máte radi."

,,Raz."

,,Dva."

,,Tri," Liam chytil Lydiu za ruku a rozbehol sa s ňou preč. Ja som sa schúlil Harrymu do náruče a on mi dal pusu do vlasov. Zavrel som oči a pričuchol som si k jeho mikine. Ach, bože. Vonia nádherne. Zostal by som takto aj celú večnosť, no potom som si spomenul na Niniho a Zayna. Zdvihol som pohľad a v duchu som si s úsmevom povedal: ,,Konečne." 

Niall sedel na Zaynovi obkročmo a bozkávali sa. 

Konečne to ten chalan urobil. Ak oni dvaja nebudú spolu, pretiahnem ho hadom.

,,Nechajme im súkromie," šepol mi Harry do ucha a mne naskočili na celom tele zimomriavky. Prikývol som. Obi dvaja sme sa postavili a bez povšimnutia sme odišli.

,,Kam teraz?" pozrel som na Harryho, ktorý ma chytil za ruku a preplietol naše prsty. Usmial som sa.

,,Ukážem ti moje obľúbené miesto."
______________________________________

Názor?

All the love 🔯

🍍Saturday🍍

Mr. Mystery || L.S ✔Where stories live. Discover now