🔯119🔯

656 37 9
                                    

,,Chcel by si dnes niekam ísť?" spýtal sa ma Hazz, zatiaľ, čo chystal raňajky a ja som popíjal kávu. Nadvihol som plecia. Nič sa mi dnes nechcelo. Od vtedy čo prišiel ubehlo niekoľko dní. Za tie dni sme boli spolu vo všetkých možných miestach. Dnes som chcel s ním byť len doma. Je to posledný deň, čo sme spolu, keďže ide znovu na turné.

,,Mohli by sme byť dnes doma a spraviť si filmový deň?" pousmial som sa a znovu som si odpil z pohára. Hazz dorobil toasty a položil ich aj s táckou na stôl. Usmial sa a chytil ma za ruku.

,,To beriem," nahol sa a pobozkal ma. Bozk som mu samozrejme opätoval. Miluje jeho bozky a jeho sladké pery. Milujem ho celého, najviac z celého srdca a nikdy v živote ho nechcem stratiť.

Odsunul som sa od stola, na čo sa na mňa Hazz nechápavo pozrel. Sadol som si naňho obkročmo a prisal som sa mu na pery. Jeho ruky sa ocitli na mojom zadočku a jemne ho stisli. Rukami som mu vošiel do vlasov a pohol som sa na ňom na čo mi zavzdychal do pier. Ten zvuk z jeho pier milujem. Z jeho pier. Z nijakých iných nie. Jeho pery sú moje a tie moje sú jeho a nie nejakého Erica. Bol to omyl a už nikdy sa to nestane. Už nikdy si nenechám na seba siahať od neho.

,,Pokiaľ chceš filmový deň, mal by si ma prestať dráždiť."

,,Momentálne túžim len potom, aby si si ma vzal tu a teraz a tvrdo Daddy, že ma bude počuť aj na druhej ulici."



~ Izzy 🌹

Ospravedlňujem sa, že som odpublikovala časť, ale musela som opraviť jedno spojenie, aby neboli konflikty.


Mr. Mystery || L.S ✔Where stories live. Discover now