🔯120🔯

581 41 3
                                    

Držal som sa svalnatého tela ako taký kliešť a ignoroval som divné pohľady ľudí. Mal som ich totálne u mojej krásnej prdelky. Hazz odchádzal a ja som nechcel byť sám. Tri mesiace bez neho nevydržím.

,,Láska, shhh," snažil sa ma upokojiť. Sedeli sme na oranžovej plastovej stoličke. Ja na ňom a on ma objímal, aby som prestal plakať. Bohužiaľ, pocit, že budem bez neho, bol natoľko silný, že to proste nešlo. Nedokázal som zastaviť svoje tečúce slzy.

,,Shhhh," jeho ruka ma jemne hladila po chrbte. Tá druhá bola prepletená s tou mojou rukou a jemne ju stískala. Ticho som vzlykol. Ticho začal spievať a ja som zatvoril oči. Počúval som jeho nádherný hlas a jeho bijúce srdce. To ma upokojilo. Jeho srdce bijúce len pre mňa.

Po skončení piesne som sa od neho odtiahol na minimálnu vzdialenosť a jemne som ho pobozkal. Čelo som si oprel o to jeho a on ma pohladil po líčku.

,,Milujem ťa," povedali sme obaja naraz a naše úsmevy sa viac rozšírili.

Keď Harrymu zazvonil mobil a tým mu ohlásil, že je čas ísť, rozlúčili sme sa. Z letiska som odišiel až keď mi zmizol z dohľadu. Vybral som sa domov a tam som sa zvalil do studenej periny.

Tri mesiace bez mojej lásky začínajú.



~ Izzy🌹

Mr. Mystery || L.S ✔Where stories live. Discover now