2. ÉVAD - PROLÓGUS

2.5K 261 68
                                    

- A cumisüveget...légyszi - sóhajtottam fáradtan, kezemben a kis Heidivel. A fiú felvont szemöldökkel emelte fel tekintetét telefonja képernyőjéről, majd felvette maga mellől az említett tárgyat és felém dobta. Az üveget elkapva mosolyogva érintettem a gumis részét Heidi apró ajkához, mire a kislány a szájába véve azt, elkezdte inni a benne lévő langyos kakaót. - olyan aranyos - mosolyodtam el, miközben leültem Martin mellé.

Majdnem eltelt egy év, mióta Shawn faképnél hagyott a kórházban, azóta nem igazán hallottam róla. Tudtam, hogy apa szerződést bontott vele, tudtam, hogy visszaköltözött Torontóba, tudtam, hogy a karrierje meredeken lefelé ívelt és ez pont elég volt nekem. Nem akartam többet hallani felőle, de mégis érdekelt mi történik a kislányom apukájával.

Martin mosolyogva simította meg a kisbaba puha és kerek pofiját, majd sóhajtva nézett rám.

- Még mindig nem értem, hogy hogy is tudod még a mai napig szeretni azt a parasztot. Egy idióta barom, te is jól tudod - mondta, közben az ölébe vette Heidit. - híres, sok pénze van és Ő a lányok álma, oké, de csinált neked egy gyereket és magadra hagyott. Én a helyedben tiszta szívemből gyűlölném.

- Gyűlölöm is, csak a szeretetem sajnos erősebb...

_______

Úristen el sem hiszem, az AKA visszatér😱 Mivel ezt a részt Instagramon már olvashattátok, így nagy valószínűséggel ma még jövök eggyel🙈😁💞 Azt, hogy az mikor kerül fel még nem tudom, de ha kitalálom, akkor rögtön kiteszem Instára😊

Remélem tetszett, a tea a kezemben van😏 (ezt csak az érti, aki látta a story-t, ez egy enyhe célzás volt arra, hogy várom a sok-sok kommentet😂💞)

2018. 06. 25.
Hétfő

// 2018. 10. 29.
Hétfő

AKA • 16+Where stories live. Discover now