42. - NE ESS TÚLZÁSBA!

3.6K 217 42
                                    

Me: Végeztem

Shawnie🙈💞: Tudom. Látlak

Sóhajtva néztem szét az iskola előtt, habár Shawnt továbbra sem láttam.

- Szia Kim - köszönt mögüllem egy fiú, hang alapján Martin. - ma ráérsz?

- Tudod Martin nagyon szívesen mennék veled akárhová, mert nagyon bírlak és jól is nézel ki - na jó, nekem ez nem megy!! - de sietnem kell haza.

- Megértem, majd máskor. De még hazakísérni sem lehet? - kérdezte reménykedve, mire a telefonom megrezzent.

Shawnie🙈💞: Már megint ez?

Shawnie🙈💞: Odamegyek

- Shawn visz haza, ne haragudj - sóhajtottam, mire lemondón bólintott. - de megígérem, hogy holnap végig veled leszek és délután lóghatunk együtt, aztán haza is kísérhetsz ha szeretnél. Sőt, reggel jöhetsz is értem - kacsintottam, majd megöleltem. - legyél jó fiú, Deeks! - súgtam a fülébe, majd elváltam től - szia, holnap tali.

- Hű. Izé...szia.

Ahogy kimondta, én mint akit ágyúból lőttek kezdtem szaladni Shawn felé, aki akkor úgy húsz méterre lehetett tőlem. Ahogy elé értem, rögtön a nyakába borultam és sóhajtva próbáltam megnyugtatni magam az aznappal kapcsolatban, hisz valljuk be, első nap ide vagy oda, nem alakult túl fényesen.

- Milyen volt? - kérdezte, mire el akartam vállni tőle, de nem engedett. - Ugye tudod hogy amint elengedlen sietnünk kell az autóhoz? - kérdezte nevetve, mire elmosolyodva sóhajtottam.

- A napom? Egyszerűen borzalmas - motyogtam, majd megpusziltam a nyakát. - na jó, annyira nem volt rossz, csak egy dolog elrontotta az egészet... Egyébként elfogadható volt, a többiek is közvetlenek voltak velem, habár nem voltam ellepve érdeklődő emberekkel.

- Na, az nem is baj - mondta, majd megfogta a kezem. - és mi volt olyan rossz?

- Ezt...szóval előre is: ne haragudj, kérlek - motyogtam, mire végigsimított az oldalamon.

- Biztató...na mondd!

- Ugye tegnap az évnyitó kínos fordulatot vett és furcsán végződött... Látott minket az osztályfőnök, Sabrina, aki egyáltalán nem haragszik, csak mikor leül az asztalhoz mindig rámnéz. Meg látta Tara, az osztálytársam...Ő már kicsit bonyolultabb. Azt mondta okozzak örömet Martinnak, cserébe nem mondja el senkinek mit látott. Csak bókolnom kell neki meg ilyenek, de ez annyira rossz!

- Tehát most el kell játszanod hogy tetszik neked ez a Martin gyerek annak ellenére, hogy van barátod..?

- I-igen...

- Nagyon jó...figyelj, én ebbe nem avatkozom bele, elvégre tudom és megértem miért csinálod. Csak annyit kérek, ne ess túlzásba! Most pedig haladj az autóhoz, körülbelül fél percünk van, utána elhomályosul a látasom, elborul az agyam és neked esek - nevetett fel halkan, majd elengedett és gyorsan indult az autó felé.

Én nem érdemlem meg Őt...

Hogy tudta még ezt is elnézni nekem???

- Tudod Kimie - sóhajtott mikor beültem mellé. - nem tudom mennyi idő lesz mire megszokom a ruhádat, addig is gáz lesz...szegény kicsi kocsikám nagyon bánni fogja, hogy ilyen szép és megvettem.

AKA • 16+Where stories live. Discover now