4. - MENTHETETLENÜL

8.4K 371 71
                                    

- Apuci, álmos vagyok - mondtam ásítva, mire Shawn vigyorogva nyúlt térdhajlatomhoz és felemelt. Ijedten nyúltam nyaka irányába, majd megszeppenve, tányér nagyságú szemekkel bámultam rá. - te mi a jó istent csinálsz?

- Elviszem aludni a Hercegnőmet - mondta mosolyogva, majd puszit nyomott a nyakamra.

- Oké, ez most tényleg aranyos volt - mondtam halkan és immáron gyengéden öleltem át a nyakát. - fejlődsz, Mendes...fejlődsz - súgtam mosolyogva, mire halkan felnevetett.

- Nagy vendégszoba vagy kis vendégszoba? - kérdezte, mire kérdőn néztem rá. - Melyikben szeretnél aludni?

- Jaa, a Mendes-szobában - mondtam, mire nevetve megrázta a fejét.

- Óh, nem, nem! Oda egy lány csak akkor mehet be, ha takarít, vagy ágyba bújik velem.

- Én ágyba bújok veled, tesó, de te is pihensz, vagy simán csitulsz és hagysz aludni - mondtam, mire hangosan felnevetett. Valójában először nem gondoltam volna, hogy Shawn élőben is olyan perverz, de mikor tudatosult bennem az ágyba bújás fogalmának valódi jelentése abban a mondatban, rá kellett jönnöm, hogy Shawn-Isten-Király-Császár-Mendes nem töpreng a képernyő előtt percekig, hogy milyen perverzséget írjon. Nála ez zsigerből jött és ezt személyesen is hasznosította. - fúúj! Disznó!

- Heti négyszer járok kondizni, te csak ne disznózz, Kislány! Ezeket - feszítette be a bicepszét. - nem a szél hordta össze, Bébi! És a hasizmom...na azokon a kockákon még sakkozni is lehet!

- Jaj, hogy esnél le az egódról az IQ-dra - mordultam fel, mire kérdőn nézett rám. - meghalnál.

- Ez...ez nagyon gonosz volt - mondta halkan, de nem sokkal később Ő is elnevette magát. - de tetszett.

Befordult az egyik szobába és velem együtt bedőlt az ágyba. Időt se adott hogy szétnézzek, rögtön rámhúzta a takarót és elterült rajtam.

- Hé Shawn, rohadt nehéz vagy, szállj le rólam - nyöszörögtem alatta. A fiú, mint aki nem hall semmit, meg se mozdult. - akkor: hé, te erős csontozatú szépfiú, kérlek fáradj le eme törékeny testről!

- Még mindig nem jó - mondta nevetve, majd ha ez lehetséges, még jobban rámnehézkedett.

- Apuci, kérlek - mondtam halkan, egyrészt mert úgy aranyosabban hangzott, másrészt pedig alig volt már levegőm. Shawn elégedetten mászott le rólam és magához ölelt.

- Tudod...egész aranyos vagy - mondta elismerően bólogatva. - könnyen tanulsz és a külsőd se rossz.

- Hagyj aludni - néztem rá mérgesen, mire két engem ölelő kezét lazábbra vette és még jobban hozzám bújt.

- Szép álmokat - súgta, majd megpuszilta az arcom és legnagyobb meglepetésemre valóban csendben maradt.

* * *

- Shawn! Szállsz le a lányomról, de rögtön!? - szűrte ki fogai közül apa. Akármennyire is szívesen a nyakába ugrottam volna örömömben, az álmosság erősebb volt és csukva tartotta a szemem.

- Ne haragudj, Andrew! Csak én is bealudtam és - kezdte, mire apa régi szokását megtartva közbevágott.

- Jó, csak mássz le róla - mondta nevetve, mire a mellettem lévő hely üressé vált, eltűnt rólam a keze, a feje és a lába azon része is, ami addig rajtam pihent. - haragudott, amiért nem tudtam menni érte?

- Nem, csak meglepődött - mondta Shawn. - nagyon furcsa vele élőben beszélni így kemény öt év tömény internetes barátság után és durva, hogy épp az ágyamban alszik...

- Már nem alszik, csak nem mozdul - mondtam rekedt hangon, mire mindketten felnevettek. Kinyitottam a szemem és bár nem terveztem még néhány percig felkelni, mégis ahogy megláttam apát, kiugrottam az ágyból és egyenesen a nyakába vetettem magam. - nagyon hiányoztál!

- Te is nekem - mondta nevetve, közben a hátamat simogatta. - sajnos csak szünetem van és még vissza kell mennem, de örülök, hogy végre láthattalak.

- Ne menj már vissza - sóhajtottam. Shawn végig apa mellett állt és figyelte, ahogy beszélünk.

- Ne haragudj, ez fontos. Shawnnak kell intéznem néhány dolgot a koncertekkel kapcsolatban és ott is várnak még egy tucat kitöltenivaló papírral. Sajnálom, már indulok is. De sietek haza, ma este pedig elmehetnénk megnézni egy filmet így hárman.

- Rendben - sóhajtottam, majd megöleltem. Apa egy puszi után eltűnt és ismét magunkra hagyott minket. Elterültem Shawn ágyában és próbáltam visszatartani a sírást. - elveszed tőlem apát - mondtam szomorúan, mire sóhajtva ült le mellém.

- Mondanám, hogy ne mondj ilyeneket, mert ez nem igaz. De sajnos tényleg így van és hidd el, ha tudnék tenni ellene, akkor már rég megtettem volna. De ez a munkája, sok elintéznivalóval jár. Sajnálom - mondta, mire felültem és megöleltem, bár csak azért, hogy ne látszódjon, hogy a könnyek gyűlni kezdtek a szememben. - remélem nem sírsz!

- Alig látom és akkor is nyakig van a munkában - mondtam remegő hangon, mire erősebben magához szorított. De akkor már késő volt, a könnyeim folyni kezdtek. Apró termetem szinte elveszett Shawn erős karjai közt, így menedékre leltem ott és nem tetszett, mikor elengedett és felállt mellőlem. - most meg hová mész?

- Hozok neked kakaót. Andrew mondta, hogy nagyon szereted.

- És gondolod, azzal mindent megoldasz? Hogy attól majd minden rendbejön és visszakapom azt a rengeteg évet, amit az apám veled töltött és nem velem? Hogy a kakaó enyhíti a fájdalmat és átölel apa helyett? Hogy majd viccesen próbára teszi az új barátomat, később pedig az oltárhoz kísér? Mondd, Shawn, javíthat ezen egy bögre kakaó?

- Ne haragudj, én...én nem tudtam, hogy téged ez ennyire bánt - mondta félénken, majd sóhajtva visszaült mellém és újra megölelt. - sajnálom.

- Én nem​ azt mondtam, hogy ne hozz kakaót - motyogtam halkan, rekedtes hangon, mire felnevetett. - igenis kell, csak jól esett lecseszni téged azért, mert osztoznom kell veled apán.

- Szeretlek Kislány! Remélem tudod - mondta halkan, majd egy puszit nyomott a halántékomra.

- Én is szeretlek.

Shawnra mióta csak ismertem bátyámként tekinttem. Az elején még ott bujkált bennem a nagy rajongó is, de mindig védelmező volt és sokat törődött velem, így úgy vésődött be a fejembe az évek alatt, hogy ő a bátyám, aki apával él. Soha nem néztem rá úgy mint egy prédára, már ha lehet ilyet mondani. Nem tekintettem rá úgy mint egy srácra aki tetszhet. Egészen addig a napig, amíg élőben nem találkoztam vele...

Szemtől szemben állni vele más volt mint a FaceTime. A hangja tisztább volt, kedvesebb és szelídebb. Szemeiben valami emberfeletti életkedv ragyogott, amit a képek valahogy egyáltalán nem adtak át. Az illata a tüdőm helyett a szívemet választotta úticélul, így egy szempillantás alatt megszerettem. Hosszú perceken át tudtam volna sorolni, hogy mi más élőben mint képernyőn keresztül, de felesleges. Egy a lényeg: menthetetlenül beleszerettem Shawn Mendesbe, csupán néhány óra leforgása alatt.

_______

Sziasztoook!
A másik könyvben nagy a baj, itt meg tök happy minden és így fura volt írni, ezért tudtam csak ilyen "késő este" hozni ezt a részt, de minden esetre itt van, friss és ropogós. Meg hát amúgy ráhangolódtam Molly és Shawn bajaira, erre itt van a szerelmes Kim és a cuki Shawn 😄

Egyébként hogy tetszett ez a rész? 😏😁💞

2018. 02. 14.
Szerda

// Skacook😱 Tegnap lett fél éves a story😍😍
2018. 08. 05.
Vasárnap

AKA • 16+Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz