33. - CSAK...KÖSZÖNÖM

3.9K 232 92
                                    

- Az már megvan, hova járunk majd szeretkezni - túrt bele kócos hajába Shawn, majd lesöpörte a válláról a koszt. - már csak azt kell kitalálni, anyukádnak mit mondunk.

- Nem akarok hazamenni - sóhajtottam, miközben magamra aggattam bordó pólómat, ami egészen addig lepedőként szolgált, majd elkezdtem felhúzni a fekete farmeromat. - a te cuccod melyik hotelben van?

- Ömm... Most megengedem, hogy hülyének nézz, esküszöm, mert igazad van. Hülye vagyok, nem hoztam cuccot, felszálltam az első gépre és eljöttem hozzád. Eszembe sem jutott, hogy itt alszom vagy valami, az eredeti tervem szerint most otthon lennék. Nem számítottam rá, hogy ilyen jól alakulnak a dolgok és bármi kérdés vagy előrejelzés nélkül bemutatsz anyukádnak is. Csak követtelek, és most itt vagyunk a Menedékben úgy, hogy nem tudom, mit kezdjek magammal.

- Shawn, hülye vagy - sóhajtottam, mire felhúzta a vállát és felvont szemöldökkel bólintott. - anya meg fog ölni.

- Ugyan, majd én beszélek vele - mondta mosolyogva, majd lenézett a városra. Sóhajtva futtatta végig a tekintetét az ébredező természeten, egy lágy fuvallat pedig belekapott a hajába és pólóját meglibbentve hagyta el Őt. - ezen ne múljon - nézett le rám, majd kezét felém nyújtva biccentett a domb alja felé, jelezvén, hogy ideje indulnunk. Tenyerébe helyeztem sajátomat, ujjaimmal körbeöleltem övéit, fejemet pedig egy pillanatra vállára hajtottam. - köszönöm.

- Mit? - kérdeztem halkan, miközben próbáltunk épségben lejutni a meredek domboldalon.

- A tegnapot. Életem legszebb szülinapja volt, a legjobb társasággal és a legfelejthetetlenebb ajándékkal. Csak...köszönöm.

- Ugyan Shawn, semmiség - mosolyodtam el, majd leguggoltam és elkezdtem átmászni a kerítés nyílásán - vedd le a hátsómról a szemed - nevettem fel, hisz bár nem láttam Shawnt, de Őt ismerve jól tudtam, hogy hová is néz éppen.

- Pont mondani akartam, Gertler, hogy ne siess mert jó a kilátás - mondta nevetve, mire már a kerítés túloldaláról nézve mosolyogva csóváltam meg a fejem.

- Borzasztó vagy - mondtam mosolyogva, várva, hogy Ő is bejusson a kertbe. Ez nem sokkal később be is következett, így ismét kéz a kézben vágtunk át a hatalmas lakatlan ház óriási elhanyagolt kertjén. - mehetsz is előre!

- Pedig olyan szép látvá....

- Menj - szóltam rá erőteljesebben, de persze nevetve. Shawn kuncogva kezdett mászni, én pedig dermedten kaptam a fejem két túl ismerős hang irányába.

- Persze, hogy emlékszem - nevetett fel a mély hangú, akit már csak a hangból ítélve is tudtam jól, hogy kicsoda és mit keres ott, a Menedéknél. - és te arra, mikor Molly és Kimie hülyéskedtek és leestek a dombról?

- Életem legszebb napja volt - nevetett mellette a másik, akinek bár felismerhető maradt, de a nyár alatt is sokat mélyült a hangja, mertem volna állítani, hogy az előzőleg említett mély hangúnál is mélyebb hangszínt ütött meg. - szenvedtek mint az állat, de olyan aranyosan nevettek.

- Shawn! Menj! Menj innen! Bújj el - kezdtem idegesen sürgetni, Ő pedig zavartan, de tette amit kértem. Sietve kúszott át a kerítésen, majd gondolkodás nélkül vetette be magát egy hatalmas bokorba.

- Blake! Dennis - kiáltottam vigyorogva, mire a két fiú csendben maradt és megilletődve nézett szét, majd miután a magasabb, Blake meglátott, elvigyorodott és nevetve sietett felém.

- Kimie! Te mit keresel itt? Nem is szóltál, hogy itthon vagy - futott a kerítéshez, majd ahogy közvetlen a másik oldalára ért, megállt velem szemben. - megint baj van anyuddal, hogy ide menekültél? Basszus Kimie, itt is aludtál, ugye? Mondtam, hogy hozzánk bármikor jöhetsz, anyuék bírnak téged.

- Blake, én....

- Kislány - lépett Blake mellé Dennis. - rég láttalak, bár nem változtál. Ugyanolyan gyönyörű vagy mint három hónapja.

Shawn most körül kezdheti magát elásni...

Biztos voltam abban, hogy Blake tipikus rosszfiús külseje és jelleme miatt Shawn kiakadt volna, ha bemutatom neki mondván, hogy Ő az a srác akit még a nyár elején mondtam, hogy alakul vele valami, Dennist pedig legjobb fiú barátom lévén egyébként sem kedvelte volna. Mindkettejükre tapadtak a lányok, hiszen mi tagadás, rohadt jól néztek ki. Blake ajkát és szemöldökét is díszítette egy-egy piercing, senki se nézte volna ki belőle, hogy csak tizenhét éves volt. Fekete hajával és fekete ruháival könnyen keltett az emberekben negatív előítéletet, ellentétben a ragyogó zöld szemmel és világosbarna hajjal megáldott tipikus szépfiú beütésű Dennisszel, aki mindenkinek első látásra szimpatikus volt. Éreztem, hogy ezalól Shawn igencsak kivétel lesz...

- Remélem nem szedtél össze apádnál semmi srácot, Kimie - kacsintott Blake, én pedig kész voltam ott helyben elsüllyedni. - mert részemről áll még a kérdés.

- Képzeld Kimie, Blake egész nyáron hisztizett, amiért nem láthatott. Hűséges barátod lenne, az biztos - segítette haverját vigyorogva Dennis.

- Nem, Blake, nem szedtem össze senkit.

Én csak... Én csak nem akartam összetörni, nem akartam megbántani, nem akartam, hogy rosszul érezze magát. A rosszfiús külső mögött ugyanis az egyik legérzékenyebb lélek lakozott, akit valaha is ismertem. Blake fontos volt nekem, életem egyik legmeghatározóbb személyeként tudtam volna leírni, hiszen tényleg mindig mellettem állt, jóban-rosszban segített és velem volt, még akkor is, ha jól tudta, hogy nincs igazam. Kiállt mellettem és értem bárkivel szemben, habár ennek árán nem is egyszer megsérült. Megvédett ha baj volt és ellenszegült a szüleivel is, csak mert én belekevertem egy óriási hülyeségbe. Ezek után valahogy nem volt szívem összetörni Őt.

Bár tudtam, hogy ezzel viszont Shawnt bántottam meg...nem is kicsit.

- Akkor? - kérdezte vigyorogva, célozva arra, hogy várja a válaszomat a három hónappal azelőtt feltett kérdésére. - El is ismétlem a kérdést, csak hogy romantikusabb legyen: Kimie, leszel a barátnőm?

_______

Tudom, fele olyan hosszúságú mint a megszokott, de ma rengeteg elintézni valóm volt - attól függetlenül hogy baromi beteg vagyok - szóval ma csak erre telik.

És azt is tudom, hogy most valakit ki akartok nyírni és az a valaki valószínűleg Blake...😅

Ééés önpromó, mert miért neee?

Szóval fent van a The WWYITM girl prológusa, oda is hamarosan érkeznek majd a részek💞💞

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Szóval fent van a The WWYITM girl prológusa, oda is hamarosan érkeznek majd a részek💞💞

2018. 05. 28.
Hétfő

/ 2018.  09. 27.
Csütörtök

AKA • 16+Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang