41. - TUDOD HOGY ÉRTEM

3.1K 229 74
                                    

7:32
A picsába!!!

Shawnie🙈💞: Indulok❤️
7:29

A PICSÁBA!!!!!!

- Kimie, hogy hala....neee - csapott a homlokára apa, mikor kiugrottam az ágyból. - elkésel az első napon? Nagyon jó kezdés!

Még ha csak ennyi lenne...

- Sietek! Még van fél órám - nyugtattam, bár én is jól tudtam, hogy háromnegyedre kell beérni.

Amint magamra hagyott, a fürdőszobába rohantam és elintéztem a teendőket. Miután fogkefével a számban összefogtam a hajam, kiöblítettem a számat és megigazítottam a szoknyámat.

7:41

- Itt van Shawn - kiabált apa, mire a tástámat a vállamra kapva rohantam le a lépcsőn. - azta, nem hittem volna hogy sikerül...

- Én sem - lihegtem a térdemen támaszkodva, mire Shawn mellém lépett és elvette a táskámat. - jó reggelt.

- Jó reggelt, Bébi - mosolyodott el, én pedig őszintén meglepődten azon, hogy még nem ugrott nekem. - további szép napot, délután hozom - indult máris az ajtó felé, és csak ekkor tűnt fel, hogy izzadtság gyöngyödzött a homlonán és idegesnek tűnt.

Ohh igen, nem bírja sokáig...

- Sziasztok - nyomott egy puszit a homlokomra apa, majd a konyhába ment meglehetősen anya után.

- Te jó ég - nyögte Shawn, ahogy kiértünk a házból és becsuktam az ajtót. Sóhajtva dobta le a táskámat a teraszról lefelé vezető lépcsőre, majd erőszakosan elém lépett és ajkaimnak esett. Erősen mart bele derekamba, majd lejjebb csúsztatta kezeit és megismételte a mozdulatot.

- Kim, az uzsonn....ouh - kiabált apa, bár hangja egyre halkult, majd teljesen elcsöndesedett, ahogy meglátott minket. - é-én...itt hagytad az uzsonnádat.

- Ömm...igen. Köszi - nyúltam a tipikus, barna papírzacskóba csomagolt szendvicsért, mire apa bólintva köszörülte meg a torkát, majd elköszönésképp biccentett és eltűnt az ajtó mögött. - mi jön még??

- Istenem Kim, ez rohadtul nem lesz így jó - sóhajtott idegesen, miközben lehunyt szemmel orrnyergét maszírozta. - mindenesetre mennünk kéne...

* * *

- Jó legyél Bébi, délben jövök - simított végig az arcomon Shawn az iskola előtt állva. Egy sima szürke pólót és egy szinte már fájdalmasan tipikus fekete farmert viselt, hírnevét pedig egy fekete baseball sapkával és egy szintén fekete napszemüveggel fedte el...mintha lenne bárki olyan, akit érdekel, de nem tudja, hogy Ő kicsoda is valójában. - és...vigyázz magadra - mondta halkan, miközben összekulcsolta mindkét kezünkön az ujjainkat. - szeretlek. - súgta, majd lágyan megcsókolt. Ajka éppen érintette az enyémet, de tudtam, hogy minden szeretetét belefektette ebbe az apró csókba.

7:58
Sikerült!

- Jó reggelt, gyerekek - lépett be a terembe Sabrina, az osztály pedig ugyanúgy, még nagy kedvvel köszönt neki vissza. - három csodás óra együtt - nevetett fel, majd leült az asztalához és rámnézett, majd az asztalra és végül megint rám.

AKA • 16+Where stories live. Discover now