3. Noemen ze dit een one night stand?

1.4K 42 2
                                    

3. Noemen ze dit een one night stand?                                           

'Hé' roep ik de barman straalbezopen toe 'nog een mojito alsjeblieft!' Hij knikt als teken dat hij me verstaan heeft. Ik draai me om en leun tegen de bar, terwijl ik de dansvloer scan. Knappe gasten om te versieren zijn er genoeg, maar mijn oog valt op een jongen met bruin haar. Het krult niet, maar is ook niet stijl. Natuurlijk, maar toch in de war. Het wekt mijn nieuwschierigheid op. Komaan, draai je om mompel ik in mezelf. En ja hoor, hij draait zich om en God Almighty! Wat een stuk! De kleur van zijn ogen kan ik niet zien, maar hij is groot en gespierd. Niet overgespierd, zoals bodybuilders, maar knappe jongens gespierd. 

'Hallo jij daar' mompel ik nog eens in mezelf, zo in beslag genomen door de jongen dat ik eerst niet door heb dat er op mijn schouder getikt wordt. Vlug draai ik me om. 

'Een mojito voor de verstrooide juffrouw.'  Zegt hij met een knipoog. Ik glimlach vriendelijk. Hij is het niet waard om mijn flirterige glimlach te krijgen. 

'Dankje.' Ik steek mijn mojito de lucht in.  Mijn jacht op de jongen gaat nu van start. Ik loop dansend naar hem toe, hij danst best goed en alleen. Hij heeft genoeg aandacht, maar geen enkel meisje durft op hem afstappen. Als ik dichter bij hem kom, weet ik waarom. 

Guillaume Dugardin. Ik loop hem voorbij en glimlach vriendelijk. Mijn jacht op de jongen is nu al afgelopen.

Er raakt iemand mijn arm aan en geschrokken draai ik me om. 

'Millo Bass' zeg ik grinnikend.  

'Adeline Muslin' antwoordt hij, ook grinnikend 'nooit gedacht dat ik je weer ging tegenkomen, op dezelfde avond.' 

' Wel, jij hebt geluk.' antwoord ik flirterig. Hij trekt een wenkbrauw op en trekt me dichter naar zich toe. Ik kijk van zijn borstkas traag naar boven.

'Wat ben jij van plan?' vraag ik mysterieus.  Hij kijkt lang in mijn ogen en laat me dan een toertje draaien. Ik neem een slok van de mojito, maar voor ik er een tweede slok kan van nemen neemt hij de mojito uit mijn hand en drinkt hij er zelf van. 

'Hé.' Ik probeer boos te kijken en trek een pruillip.  Hij lacht weer en legt dan zijn hand op mijn wang. Zachtjes bijt ik op mijn lip. We kijken elkaar even in de ogen en als hij zijn gezicht dichter naar het mijn brengt doe ik mijn ogen dicht. Zijn lippen voelen zacht aan op de mijne en het volgende moment herinner ik me nog iets zacht en donzig en iets warms en gespierd.

Ik word wakker en heb het wat fris. Geen idee wat er vanacht verder gebeurt is, maar één iets herinner ik me wel.

Zijn handen kruipen verder omhoog en dan gaat mijn persoonlijke alarmbel af. Ik duw de handen en het lichaam van me af en kruip naar de andere kant van het bed. Hij kijkt me verbaast aan.

'Ik kan het niet, niet vandaag, niet nu en niet zo.' Hij knikt, maar ik weet dat hij het niet begrijpt. Welke zatte jongen begrijpt dit nu wel? 

'Je kunt beter gaan.' zeg ik. Ik heb hem nog steeds niet aangekeken en dat ben ik ook niet van plan. Plots herinner ik me iets dat ik mezelf heb beloofd. Lang geleden en het is een belofte waar ik me zeker aan wil houden. Hij moet diep in me geworteld zijn want in deze zatte toestand herinner ik het me nog steeds. 

Ik wil geen seks hebben en zeker niet ontmaagd worden als ik zat ben én met een jongen waar ik niet verliefd op ben. Als ik dit ooit doe, dan wordt ik zo dik dat geen enkele jongen me nog zal willen. 

Het komt allemaal terug, de hele avond. Bijna had ik seks met een jongen waar ik niet verliefd op ben, bijna kon ik me mijn hele ontmaagding niet meer herinneren. Gelukkig was de belofte aan mezelf groot en heb ik het niet gedaan. Ik heb hem de kamer nooit horen verlaten, maar ik was blijkbaar zo opgelucht dat ik onmiddellijk in slaap ben gevallen. De dekens lagen niet op me en daardoor heb ik het fris. Ik sta op en spring onder de douche. Het frisse water doet me goed, maar een aspirine zou veel beter zijn. De hoofdpijn is niet te houden. 

Vlug trek ik een zwarte jeans, een grijs blousje en een zwarte leren vest aan. In mijn handtas heb ik altijd reserve schoenen mee, deze keer heb ik  zwarte ballerina's mee. Ja, vandaag ben ik behoorlijk gothic. Met de kleine borstel ga ik door mijn haar, ik doe wat mascara op mijn wimpers en smeer wat lipgloss op mijn lippen. Ik zie er niet slecht uit, maar ik zie er ook niet als een verschrikkelijk knap topmodel uit.

Jammer maar het is goed genoeg om op zoek te gaan naar mijn eigen hotel. Waar ben ik trouwens? 

Modeling and love - Models 1Место, где живут истории. Откройте их для себя