25. Verassend

530 44 10
                                    

25. Verassend

'Oh my god!' hoor ik Caitlinn plots van beneden roepen. 'Adie, Adie!' ik kijk van de overloop naar beneden. Caitlinn staat onderaan de trap. 'Ik heb je het sappigste roddelnieuws nog niet vertelt!' gilt ze en ik lach.

'Het kan vast wel nog enkele minuten wachten.'

'Snel. Het is geweldig.' zegt ze, ik lach en verdwijn weer in mijn kamer. Snel ruim ik mijn kamer wat verder op en doe de outfit aan die we daarnet samen uitgekozen hebben. 

Als ik de woonkamer binnenkom is Caitlinn op en neer aan het wippen op de zetel. 

'Caitlinn, rustig.' Ze glimlacht.

'Je zult ervan houden. Dit is de beste roddel in de roddel geschiedenis.'

'Vast.' mompel ik en ze schenkt me een boze blik.

'Oké, Adie.' zegt ze en ze legt haar hand op mijn arm om mijn volledige aandacht te hebben. Ik kijk haar aan alsof het wereldnieuws is dat ze zal vertellen, maar ze negeert me.  'Je herinnert je vast nog die knappe jongen dat je in Milaan hebt ontmoet.' Ik frons. 

'Millo?' vraag ik en ze schudt geërgerd haar hoofd.

'Niet Millo, hallo! Die andere jongen, in de bar.'

'Caitlinn, even specifieker, ik heb zoveel jongens ontmoet!' zucht ik en ze rolt met haar ogen.

'Ze waren allemaal niet zo knap als die jongen. Je herinnert je hem vast nog.' Ik haal mijn schouders op.

'Hoe heet hij?' vraag ik.

'Guillaume Dugadin of Doegardien, nee Dugardin. Ze was het, ik wist dat ik in de buurt zat.'  Ze lacht en ik lach mee. Wat valt er over Guillaume te vertellen, mijn hart gaat als een razende tekeer. Het is alweer enkele weken geleden en dit is het eerste nieuws dat ik over hem zal horen, van een buitenstaander. Ik ben nog niet van plan Caitlinn over hem te vertellen, het is gewoon nog iets nieuws en ik weet niet wat het is. Ze zou onmiddellijk van stapel lopen en nu ze met een roddel afkomt... 

'Wel, Adie, ken je hem nog?' Ik knik traag en ze grijnst goedkeurend.  

'Oh God, je gaat zo flippen.' Ik knik weer traag, mijn hart gaat vast nog sneller dan daarnet.

'Je hebt wel de roddel van hem gehoord hé?' Ik haal verbaast mijn wenkbrauwen op.

'Welke roddels?'

'Wat ben jij dom of vergeetachtig!' merkt ze op, maar ze gaat er niet dieper op in. 'Dat hij met alle meisjes ging en geen respect had ofzo.'

'Ah, dat ja. Zegt me wel iets.' Ze kijkt me even aan maar vertelt dan door. Ik heb geen idee waar dit naartoe gaat, maar mijn hart blijft bonzen en ik heb het gevoel dat Caitlinn onmiddellijk zal doorhebben dat er iets mis is.

'Wel, niemand had er echt bewijs voor. Je kent het wel roddels enzo. Wel, ik had een opdracht en daar was hij ook. Oh, hij is een stuk. Dat weet je, je hebt met hem gepraat dacht ik maar het is verschrikkelijk. Alle meiden dansten en liepen rond en achter hem als hondjes. Natuurlijk had hij als gorgeous guy dat maar al te graag. Maar er was een meisje en volgens haar was het nog erger. Want we zijn meerdere keren naar bars geweest enzo, en ze vertelde me dat ze Guillaume al langer kende en dat de roddels echt kloppen. Dat hij zo'n meidenjager is en wel vriendelijk is, maar altijd met bij bedoelingen enzo.' Ze ademt diep in en gaat verder. 'Wel, zij vertelde me dus die avond in de bar dat hij nog heviger flirte met alle meiden. Iedere avond had hij een nieuwe harem en hij vertrok telkens met hen en de volgende dag vertrok hij weer met anderen. Dat meisje, Clove heet ze, zei dat hij anders maar een meisje had waarmee hij de hele avond flirte en wegging en deze keer was het met een groep van vijf meisjes ofzo. Ik wil niet zeggen dat hij aan trio's enzo deed, maar hij deed volgens mij wel meer met hen dan gewoon vriendelijk praten en vuil dansen. Je weet wel hoe ik bedoel. Maar uiteindelijk zag ik hem op een avond weer met meisjes naar buiten gaan, en natuurlijk is hij een gentleman en liet hij ze allemaal voor hem naar buiten. Draait hij zijn hoofd, kijkt hij mij aan en knipoogt. Ik kreeg het bijna. Gaat hij met een hele harem naar buiten en knipoogt hij naar mij!' Ze zucht diep. Ik kan niets zeggen. Mijn keel zit dicht en ik probeer me zo normaal mogelijk te gedragen. Om wat te verbergen dat ik vreemd reageer doe ik een hoestbui na. Het moet niet zo overtuigend zijn geweest want Caitlinn kijkt me vreemd aan, maar zegt niets. Ik klop op mijn borstkas. 

Modeling and love - Models 1Where stories live. Discover now