Dankwoord

279 8 0
                                    

Hallo allemaal.

Het is eindelijk zover: het langverwachte einde van mijn eerste boek hier op wattpad.
Ik heb er heel lang over gedaan (meer dan twee jaar, volgens mij), en ben blij dat ik het nu heb afgerond.

Ik wil iedereen die het boek heeft gelezen hier heel erg voor bedanken en vooral de mensen die stemden of leuke reacties achterlieten - you made my day!
Ik hoop in de toekomst nog van jullie te horen en dat jullie mijn volgende boeken ook willen lezen.

Dat brengt me bij het volgende; uiteraard ga ik in de toekomst meer schrijven en het lijkt me leuk als jullie die boeken ook zouden willen lezen.
Op het moment heb ik nog een boek online staan; "A Moon of Dreams", ik ga ook beginnen met het volgende deel van Secret at Hogwarts, dat Secret Deatheater gaat heten en  online komt te staan zodra ik tien hoofdstukken vooruitgewerkt heb en een nieuwe Harry Potter fanfictie, maar deze zal niet over Cleo gaan, maar Draco Malfidus.

Ik hoop dat jullie de moeite willen nemen om mijn andere boeken ook te lezen, en weer leuke inspirerende reacties achter te laten.

Hieronder volgt een korte beschrijving van "A Moon of Dreams"

Het Illeraanse keizerrijk kan zich de dagen van voorspoed nauwelijks meer herinnen dankzij Lord Hunter, de usurpator die de troon bezit. Lord Hunter brengt zijn dagen door op de Keizerlijke maan waar alleen de aristocraten en adel mogen verblijven terwijl het volk op de Planeet honger lijdt en enkel vrees voor elkaar kent.

Aurola Eithriel heeft maar één doel; zonder teveel brokken maken haar opleiding tot Luirlaan doorkomen. Dat gaat echter niet zo makkelijk als gedacht; na één week op de Maan wordt ze al op een queeste gestuurd met de gevorderden. En dan ziet ze haar grootste vijand.

Asher Crane heeft zijn leven vergooid toen hij de rechterhand van Lord Hunter werd. Maar is alles wel zo simpel als het lijkt, of is er hier meer aan de hand?

Copyright © 2017 fien199


Nogmaals bedankt voor alle support en het lezen van dit boek. Ik hoop dat jullie mijn andere boeken en het vervolg hierop een kans willen geven.

Xx Fien

Secret at HogwartsWo Geschichten leben. Entdecke jetzt