5

550 23 3
                                    

Dit is even informatie, voor mezelf en voor jullie, ik plaats echt heel weinig delen, dus ik wilde minstens 1deel per week doen, als ik daar tijd voor heb, omdat ik nu heel erg druk bezig ben met school&stuff. hier komt het echte hoofdstuk.

Tijdens de treinreis had ik veel dingen om me zorgen over te maken. Allereerst: mijn serenade aan Percy was nu zo ongeveer het enige waar mensen over praatten, omdat Fred het gefilmd had en op YouTube had gezet. Dus nu wist de hele school over mijn 'liefdesleven'. Sukkels.
Ik zat in een coupé met Fred en Leo. George was spoorloos verdwenen. Gelukkig, want anders had ik nog meer opmerkingen over Percy gekregen. Ik geloofde dat als ze er nog één keer over begonnen ik iemand zou gaan wurgen. Die iemand heette Fred.
,,Kom op, Cleo, het was maar een grapje."probeerde Fred me op te vrolijken, maar na de moordende blik die ik hem schonk staakte hij zijn pogingen. Het werd langzaam donker.
Ik zuchtte en mijn gedachten gingen automatisch naar het gesprek die dag daarvoor. Mijn vader was namelijk zo lief om een goed gesprek met me te beginnen. Waarover? Over van alles en nog wat! En dat was nog niet eens het ergste, nee, die gesprekken speelden zich altijd af in mijn dromen, waardoor ik nooit zeker wist of het nou echt of niet was. 

Zoals afgelopen nacht. Ik was rdelijk snel in slaap gekomen en hoopte op een mooie droom. In plaats daarvan bevond ik me ineens in een donkere kamer. Ik schuifelde wat in het rond, tot ik tegen een stoel opbotste. In die stoel zat mijn vader. Hij had zijn enge rode ogen open gedaan en had me aangekeken. Alleen dat. Hij had geen woord met me gewisseld, en toen de droom voorbij was werd ik badend in het zweet wakker, naar adem snakkend.

Okayy, snelle update deze keer😊🎉
Vote
Comment
Fan
Xxx

Secret at HogwartsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu