Poděkování, shrnutí,...

162 8 11
                                    

Tak je to opravdu tady, jsme v dalším cíli. V cíli dalšího emocionálně nabitého příběhu. Sama tomu nevěřím. Už jenom proto, že příběh začal vycházet teprve 3.1.2k18 a končí dnes 8.3.2k18 na Mezinárodní den žen (Ke kterému bych i ráda všem dívkám ráda popřála). Nejdřív bych ráda shrnula pár čísel.

Příběh má téměř 52k slov.
Téměř 250k písmen.
48 kapitol
Skoro 2k přečtení
554 hlasů
A 312 nádherných komentářů od vás♥

Jsou to čísla pro mě neuvěřitelná a hlavně čísla, za které jsem vám neuvěřitelně vděčná. Příběh se sice ubíral úplně jinak než jsem původně plánovala, ale na druhou stranu jsem si s Fantasy celkem sedla a velmi mě bavilo to psát.
To hlavní poděkování patří, ale jako vždy VÁM. To vy jste příběh četli, vy jste pro něj hlasovali a vy jste ho dostali na úžasné 12. místo ve Fantasy♥ Hnali jste mě dál a dosáhli toho, že jsem psala poctivě každý den (až na asi dvě menší pauzy teď ke konci). Řekla bych, že tenhle příběh jste tvořili vy svojí podporou. Skrze vás jsem našla i spoustu dalších skvělých spisovatelů/spisovatelek. To hlavně i proto, že spousta z vás tvoří své vlastní magické světy a jste v tom výborní. Našla jsem příběhy, které mě pohltili až jsem nemohla pomalu odtrhnout zrak a to je další důvod proč vám dnes děkovat.
Ovšem mám tady dvě zvláštní poděkování, které jsem si nemohla odpustit. První patří úžasné spisovatelce, věřím, že nejen tady na Wattpadu, ale i ve skutečném životě velmi milé dívce, která je s příběhem od začátku až do konce. Ano tohle poděkování patří tobě SoyLunaNavzdy  . Byla jsi u každé kapitoly, psala jsi ty nejkrásnější a nejvíc motivační komentáře a co si budeme povídat kolikrát jsem si připadala jako bys mi četla myšlenky, protože si v komentářích dokázala odhadnout vývoj dalšího děje😂  Nesmím opomenout, že tvoje příběhy si mě získaly jako snad žádné jiné tady na Wattpadu. Když si vzpomenu, že příběh Prečo práve Balsano? jsem přečetla téměř jedním dechem asi během půl hodiny tak se musím smát, protože většinou čtu o mnoho pomaleji😂 No každopádně ti patří nejedno velké díky. Věřím, že si od tebe přečtu ještě spoustu příběhů, a i že jednou to nebude tady na Wattpadu, ale přečtu si tvou skutečnou knihu.

Druhé poděkování míří k další skvělé spisovatelce a dívce co je s příběhem taky od počátku. Věnování je pro MayaKateinaMartonova . Další z těch kdo psal ty krásné komentáře a motivoval mě k dalšímu psaní a vymýšlení zápletek. Pomalu mi dochází slova takže ti jednoduše moc děkuji, že jsi s příběhem byla ♥

Vím, že byl celý příběh občas až moc zamotaný (milostný čtverec například😂) ale jeho psaní jsem si moc užila a doufám, že stejně tak jste si vy užili jeho čtení. Věřím, že se budeme potkávat i u dalších příběhů. Teď bych ráda pokračovala v psaní Lásky z pískoviště s tématikou opět Soy Luny (pár Luna/Matteo) a pak by se ráda zaměřila na nový příběh Love for you kde je hlavním tématem Harry Potter (pár Lucius/Narcissa + Draco/Hermiona). Příběh Fan or Love jsem posunula trochu na druhou kolej, protože zatím nevím jak pokračovat. Ale samozřejmě na mém profilu ještě vyjde řada dalších příběhů, protože nápadů mám požehnaně. + Co vyjde určitě a doufám, že brzy bude knížka s názvem Kdo je Miharu255? kde vám trochu přiblížím kdo za těmito příběhy stojí♥

Budu ráda když mě a mé výplody fantazie budete i nadále podporovat, moc si toho vážím. Tím bych asi můj proslov skončila, protože jak jsem psala u konce Nové sestry na tyhle výlevy moc nejsem, povětšinou mi ani nejdou, ale dneska jsem si ho odpustit nemohla.
Ještě jednou děkuji a těším se na vás u dalších příběhů♥

PS: Jako písničku do médií jsem vybrala Crecimos juntos z Violetty, nevím proč, ale je to pro mě písnička vhodná právě na konec. Nejspíš proto, že s ní skončila Violetta a myslím si, že se hodí i pro tento konec♥

Mám vás ráda♥

Vaše Miharu255♥

Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: Mar 08, 2018 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

♥We are still brothers ♥Kde žijí příběhy. Začni objevovat