Răspunsuri!

1.5K 78 19
                                    

Câțiva dintre voi ați lăsat câteva întrebări, așa că i-am adus pe Emery și Aiden să vă răspundă la curiozități. Aiden a fost puțin încăpățânat la început, dar l-am convins să răspundă la întrebări. Încă este supărat pe Emery, sper că cei doi nu se vor certa.

@EwaACI
Pentru Aiden: De ce a murit mama ta?
Pentru Emery: Dacă nu ai fost cu tipul acela ... De își face reclamă singur. Nici nu prea contează cum îl cheamă. De ce s-a comportat urât cu tine? Ce legatură ai avut cu el?

Emery: Bună! Este interesantă întrebarea ta. Eu și cu Kieran ne cunoaștem de foarte mult timp, practic am crescut împreună. Am fost buni prieteni la început, dar totul a început să se schimbe când el a propus să fim ceva mai mult. Încă nu îi înțeleg comportamentul urât, pur și simplu nu vrea să mă vadă fericită lângă cineva.

Aiden: De ce a murit mama mea? Mh, este o poveste complicată. Sincer, tot ce pot să îmi amintesc este faptul că ea era întinsă pe podea plină de sânge. A fost doar o persoană nepotrivită în locul nepotrivit.

StefaniaStefy16
Pentru Aiden: Ai iubit-o vreodată pe cea mai bună prietenă a ta de la cămin?
Pentru Emery: Te-aș întreba de ce vizitezi psihologul, dar mai mult ca sigur nu vei răspunde așa că ce te atrage la Aiden?

Aiden: Am iubit-o într-un mod prietenesc pe Malia. Ea a fost singura mea prietenă în acea vreme, deci am ținut mult la ea.

Emery: Bună Stefy!
La întrebarea cu psihologul este posibil ca răspunsul să vină cât mai repede în următoarele capitole. Sunt sigură că Magda a pregătit o surpriză cu privire cu vizita mea la psiholog.

Ce mă atrage la Aiden? Totul, absolut totul mă atrage la el. De la atitudinea lui indiferentă, chiar dacă uneori mă enervează, până la calmitatea lui. Totul mă atrage spre el. El este răul care îmi face bine. Te rog să ții totul secret, nu-i îi spune.

@lupanco
Cum reusești să îți controlezi atât de bine durerea? Ai zis că ești un monstru, atunci cum de îți pasă atât de mult de Izy și Emery?

Aiden: Îmi plac toate întrebările, dacă știam veneam mai devreme. Dacă nu aș putea să îmi controlez durerea aș fi distrus, așa că am învățat să o controlez. Tot ce trebuie să fac este să o ascund în cel mai întunecat colț al sufletului. Trebuie să accept durerea ca să o pot controla. Nu știu de ce îmi pasă așa mult de cele două, poate am un motiv egoist. Să fie acesta răspunsul, sau doar încerc să mă mint și totul să fie mai mult? O să mă gândesc mult la întrebarea asta. . .

@RominaRoman163
Ce vrea Vivian să îi spună lui Aiden despre Malia?
Aiden: Cum a murit mama ta și cum s-a derulat povestea, cine este atacatorul?
De ce Aiden și tatăl sau nu s-au înțeles niciodată, de ce nu îl iubea?
Izy se va întoarce în siguranță la Aiden?
De ce Aiden nu își exteriorizează niciodată durerea? De ce încearcă să fie mereu bine, și de ce dacă el nu este vinovat de nimic, acesta se consideră un monstru?

La unele întrebări nu îți pot da un răspuns detaliat, deoarece aș face spoiler. Răspunsurile la întrebările tale or să se regăsească în carte până la final. După cum ai observat Vivianei îi pare rău și probabil de asta încearcă să vorbească cu Aiden despre Malia. În spatele poveștii dintre Maison și Aiden se ascunde o mică istorie. La întrebarea despre Izy, nu știu răspunsul. Cum ar spune Aiden " poate că da, poate că nu!" Nimic nu este sigur.
După cum ai văzut Aiden nu își exteriorizează sentimentele deoarece crede că este o slabiciune să faci asta, crede că oamenii îl pot distruge dacă îi află slăbiciunile. Mereu vrea să pară bine deoarece nu îi place ca nimeni să îl vadă îndurerat, vrea multă liniște și să fie singur.

Aiden: Atacatorul este doar un hoț. Cum am mai spus, tot ce pot să îmi amintesc este faptul că ea era întinsă pe podea plină de sânge. Trauma din acele momente m-a făcut să nu îmi pot aminti acele amintiri violente. A fost doar o persoană nepotrivită în locul nepotrivit.

Emery: La revedere tuturor, mi-a făcut plăcere să vă cunosc. Ne vedem în capitolul următor, trebuie să mă gândesc cum să îl îmbunez pe Aiden. Aveți idei?

Aiden: De obicei nu prea vorbesc cu celelalte persoane, dar mi-a făcut plăcere să vă răspund la întrebări. Eu o să plec acum, ne vedem în capitolul următor. Ce ziceți, o pot recupera pe Izy?

Aiden (Needitată)Where stories live. Discover now