Geriye Dönme Isteği

22.7K 1.4K 429
                                    

Olağan kavgalarımızdan birini daha ederken, "Lanet olsun sana!" diye bağırdım.  "Lanet olsun sana da, seni tanıdığım güne de. Keşke hiç tanımasaydım seni."

O her zaman yaptığı gibi kapıyı çekip çıkarken, ben de kendimi koltuğa atıp ağlamaya başladım. Koskoca Zeynep Kuncak olarak nasıl bu hallere düştüğümü düşündüm önce.

Hem lise hem üniversite de okulun en güzel ve en popüler kızıydım. Ve tabi ki biricik aşkım, az önce kapıyı çekip çıkan, Engin de öyle. Bir zamanlar beni tavlamak için şekilden şekilde giren pis makat maymunu!

Tamam tamam, o da okulun en popüler ve aynı zamanda en sözü geçen çocuğuydu. Ama şu an ölesiye sinirliydim ona.

Nasıl yapardı bunu bana ya? Nasıl aldatırdı beni, benim onun için yaptığım onca fedakârlıktan sonra. Aldattığı kız da bir şeye benzeseydi bari, pis kara fatma!

Oysa herkes imrenerek bakardı ikimize. Kesin nazar değdirmişlerdi zaten. He Zeynep he, nazar olmasa seni hiç de aldatacağı yoktu gözleri içinde fıldır fıldır dönen o orangutan bozuntusunun!

Bu sene son senemizdi Master'da. Benim için, sadece benim için, kendisi de geç yazılmıştı üniversiteye beni yalnız bırakmamak için, şimdi umurunda bile olmadığım adam. Evlenecektik sözde. Insan evlilik arefesinde olduğu bir insanı nasıl aldatırdı?

Keşke... dedim o an hayatımda ilk defa. Keşke hiç tanımasaydım seni. Keşke annem olmaz dediğinde ayrılsaydım senden. Keşke senin gibi bir pislik için üzmeseydim onları.

Sahi ya, onları ne çok üzmüştüm. Ne çok yaralamıştım bilerek. Salak bir kız değildim, olmamıştım da hiç bir zaman. Bile isteye yapmıştım her şeyi. O çocukla da öyle dalga geçmemiş miydim zaten? Tamamen bilinçli olarak. Neydi adı? Içimden harfleri sayarken adını hatırlamak için, k' de durdum. Ka, Ke.. Tabi ya, Kubilay." Intihar etmişti bizim yüzümüzden, benim yüzümden. Onunla ilk dalga geçen bendim çünkü. Ona ilk sivilce tarlası lakabını takanın da ben olduğu gibi. Gerçi neden intihar ettiğini de bilmiyordum. Ne sorma gereği duymuştum ne de merak etmiştim o zamanlar. Şimdi mi? Şimdi ölesiye pişmandım, tıpkı diğer her şeyde olduğum gibi.

O an. Keşke dedim. Keşke geriye dönüp düzeltebilseydim her şeyi.






O kadar çok istiyorsan döndürürüz Zeynepcim. Aramızda lafı mı olur şimdi yani 😈😉

《FİNAL》Eyvah! 17 Yaşındayım (-18) Where stories live. Discover now