Szavaztok vagy leszavaztok?

264 29 13
                                    

Sziasztok! Nem résszel jövök, bocsi, az is készülőben van, egy kis segítséget a kiírásaim között találtok is *idiótán kacsint*

Na szóval. Még Karácsony környékén szavaztatok két történetre, hogy melyiket kezdjem el a Monsters után. Ahogy láttam, a Bújócska nyert elég nagy fölénnyel, amit én nem bánok, el is kezdtem vázlatokat írni hozzá.

Igen ám...

De szeretett Hopeyungotok fantáziája nem tud két percig megülni a seggén, így született meg a fejemben ez a történet:

De szeretett Hopeyungotok fantáziája nem tud két percig megülni a seggén, így született meg a fejemben ez a történet:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

És akkor a bemutató, vagy mi:

Lee Seokna és Shin Hoseok hófehér, tökéletes világában a színek igenis számítanak - nem mindegy, hogy Fehérben, Pirosban, esetleg Szürkében lépsz az utcára. Ám miután a fiú eltűnik, Seokna egyre kevésbé látja tökéletesnek a rendszert, és ez sok nehézséget okoz neki. Pláne, mikor Hoseok évekkel később felbukkan a lakásán, Ébenfeketében, szívében Rőtvörös tűzzel, és arra kéri a lány: segítsen neki változtatni a dolgokon. Ahhoz pedig először magában kell elrendeznie zavaros színeit. Színek azok, vagy érzelmek?

"-Amikor megkértelek, hogy legyünk együtt Bordók egy életre, egyszerűen nemet mondtál. Nem tudtam, nevessek-e, vagy sírjak. De az alatt a két év alatt, amíg távol voltam, megtanultam valamit: hogy a szín nem számít. Boldogok lehettünk volna Fehéren, Feketén - szomorkásan elmosolyodott, majd Barna, de közel sem Hófehér tekintetét az enyémbe fúrta.
-De te nem akartál boldog lenni."

Nos igen... Őszintén megmondva rengeteg kreativitást tudnék beleölni ebbe a sztoriba is, és nem tudom, melyiket írjam meg előbb. Még ezek mellett ott lenne a Finding You ötlete is, amit semmiképp nem akarok elvetni, és egy másik történetecske is kezd bennem körvonalazódni.

Magyarán, írhattok nekem kommentben ötleteket, melyiket olvasnátok szívesebben, vagy, hogy próbáljam-e meg a kettőt párhuzamosan írni. Végülis, nem létezik lehetetlen, csak tehetetlen :))

Ennyi lettem volna mára, remélem nem lomboztalak le nagyon titeket😄💕

Monsters Around The World | monsta xWhere stories live. Discover now