KARÁCSONYI SZAVAZÁS

352 35 31
                                    

Sziasztok! Úgy döntöttem, előbb 'kapjátok meg' az ajándékotokat, mert holnap mindenki a családdal lesz, ahogy én is :)
Nem nagy dolog, csupán szavaznotok kéne két történet közül, hogy az új évben melyiket szeretnétek tőlem olvasni, ha véget ért a Monsters (szerintem pár hét és befejezem). Sokat (rengeteget) gondolkodtam, és arra jutottam, hogy én nem tudnék dönteni, mert kettőt egyszerre nem tudok írni (ezért sem fogom a Monsters-zel párhuzamosan írni), ezért hagyom rátok a döntést.

Mind a kettő Monsta X fanfiction lenne, az első Wonho központú, a második pedig eldöntésre szorul, én mindenkiről tudnék írni :) Remélem, hogy akármelyik is lesz a szerencsés nyertes, továbbra is élvezni, és támogatni fogjátok a történeteimet.

Nem is húzom tovább a szót, íme az első:

Hide & Seek - Bújócska

Milyen lenne a világ, ha mindenki egyenrangúan alárendeltként létezne? Ha a királyon és családján kívül az egész emberiség nyomorban élne, és az egyetlen kiugrási lehetőség a tizennyolc éveseknek a Bújócska lenne? Bizonyára kiállhatatlan, és ezt S...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Milyen lenne a világ, ha mindenki egyenrangúan alárendeltként létezne? Ha a királyon és családján kívül az egész emberiség nyomorban élne, és az egyetlen kiugrási lehetőség a tizennyolc éveseknek a Bújócska lenne? Bizonyára kiállhatatlan, és ezt Seomin is pontosan tudja.
De mi is a Bújócska? Egy idegtépő macska-egér játék, amiben vagy megtalálod a tökéletes rejtekhelyet a Keresők elől, vagy meghalsz.

„A világ elől talán igen, de előlem nem bújhatsz el.”

Úgy érzem, kicsit magyaráznom is kell, látom magam előtt az értetlen tekinteteket :D
Történetünk helyszíne egyértelműen Szöul lesz, ahol minden évben rendeznek a 18. életévület betöltött fiataloknak egy 'verseny', amelynek nyereménye gazdagság és hatalom - felvétel a királyi családba. A versenyzőknek az úgynevezett Keresők elől kell bújkálniuk, de ha megtalálják őket, akkor....nos, akkor már senki nem fog többet hallani róluk.
Többet nem mondok, mert elveszem a fantáziátoktól a lehetőséget :3

A második pedig, aminek címe van, de borítója nincs:

Finding You

Reinkarnáció. Lélekvándorlás. Újjászületés.
Youra nagyapja mindig is hitt az ilyen dolgokban - szentül állította azt is, hogy tudja, hogyan kell rátalálni a reinkarnációjára. A férfi halála napjáig jegyzetelt, de ezeket a jegyzeteket leszármazottai hagyták a padláson porosodni; míg nem egy napon Youra hasra nem esett bennük.
Kezdetét veszi a harc a családdal és az idővel, a távolság korlárataival, de Youra mindenre elszánt, ugyanis egy dolgot akar: megismerni a nagyapját.

„A hamu frissen hevert az előszoba padlóján, én pedig átlépve felette, körbenéztem az ismeretlenek házában.
-Merre lehetsz, nagyapa?”

Gondolom sokan tudjátok, mi az a reinkarnáció, de azért én is leírom dióhéjban: vannak vallások, amik azt állítják, hogy ha egy személy meghal, és még nem érdemli meg azt, hogy a Nirvanaba kerüljön, reinkarnálódik, újjászületik valaki, vagy valami másban.
Ebben hisz Youra nagyapja is, aki a lány születés előtt két évvel halt meg - magyarán nem ismerték egymást. A lány ezért is indul el megkeresni a reinkarnációját, meg persze azért, hogy úgymond 'fityiszt mutasson' a hitetlenkedő rokonoknak.
Maga az alapötlet akkor jött, amikor beültem a filozófiaszakos nagynénim egyik órájára, és ott volt erről szó. A címet pedig a Némó nyomában (Finding Nemo) adta :'D

Hű de nagy kulisszatitkok XD

Szóval, ha szeretnétek valamelyiket olvasni, írjátok meg kommentben, hogy melyiket, és mivek nem tudom ki mennyit Wattpadozik az ünnepekkor, a szavazást csak 30-án zárom c: <3
Remélem azért tetszettek, én ezzel szeretnék nektek kellemes ünnepeket kívánni! ♥

Monsters Around The World | monsta xWhere stories live. Discover now