54. Date on replay

1.8K 80 21
                                    

Het komt wel goed.... Ze zal vrolijker worden. Ze zal haar herrinneringen niet nodig hebben om vrolijk te zijn maar het is wel beter om ze terug te hebben.

Dan krijg ik een idee.

Ik kan een date nog een keer doen...

Het moddergevecht.

Het is 10.30 uur. Zachtjes maak ik Meredith wakker. Ze opent haar ogen en draait haar hoofd omhoog. Ze ziet me en schrikt. Meteen gaat ze van me af en bedekt ze zit met het deken. "Sorry... ik wilde je niet laten schrikken." zeg ik en ik stap uit bed.

Meredith kijkt naar beneden. "Je hebt me omgekleed?!" vraagt ze dan boos.

Ze stapt en bed en loopt dan boos naar me toe. Ik stap naar achteren en beland met mijn rug tegen de kledingkast.

Met een grijns kijk ik naar Meredith. Ze loopt naar me toe en zet haar vinger etegn mijn borstkas. "Raak... me... nooit... meer... aan." zegt ze in stappen en elke keer tikt ze een keer tegen mijn borstkas aan. Een plukje haar valt voor haar ogen. Ik pak het plukje en doe hem achter haar oor.

Boos trekt ze haar hoofd weg. "Je mag dan wel knap zijn maar je hebt niet her recht om meisjes zomaar aan te raken door ze te verleiden!"

Ik grijns. "Dus je vindt me knap?" vraag ik en ik kom dichterbij met mijn hoofd. "AARG!" roept ze in frustratie. Ze wil weglopen. Ik pak haar hand en Meredith draait haar hoofd naar me toe.

Haar mooie bruine haren vliegen rond haar gezicht. "Wat?" zegt ze boos. "Je bent sexy als je boos bent." zeg ik.

Ze trekt zich los en loopt boos weg. Ze mompelt ook nog vanalles zoals: Klootzak, Wat denkt hij wel niet?, godverdomme.

Ik lach en trek mijn schone kleding aan. Dan zit ik op Merediths bed. Ik hoor de douche aan gaan.

Ik hoop dat deze date misschien haar herinneringen terug brengt. Al is het maar een deel. Gewoon iets zou al goed zijn. Ik weet ook dat ik haar terug heb maar ze is anders. Ze is bang. Ik zal er alles aan doen om haar herinneringen terug te krijgen.

De douche gaat uit. De bakamer deur gaat open. Meredith loopt naar buiten met alleen een handdoek om haar lichaam heen. Ik slik ongemakkelijk. Zo te zien heeft ze me nog niet opgemerkt.

Ze loopt naar de kast en pakt er een kledingsetje uit. "Vergeet geen bikini er onder aan te trekken." zeg ik.

Meredith slaakt een gilletje en draait zich om. Ze laat haar kleding vallen en net voordat het de grond raakt, heb ik het in mijn handen. Ik reik achter Meredith. Ik pak haar bikini. Ik geef het aan haar. Meredith trekt het broekje onder haar handdoek aan. Het topje valt op de grond. Snel pak ik hem.

Ik kom omhoog. Mijn gezicht is dicht bij die van Mere. Haar ogen zitten niet meer vol met angst. Ik weet niet wat het is... maar het is geen angst. Ze bijt op haar lip.

"Shit.." fluister ik en ik draai me om. Ik loop een paar stappen weg van haar.

"Wat is er?" fluistert Meredith.

Ik draai me weer om. "Je draagt alleen een handdoek. Je bent mijn mate. Ik wil je aanraken en strelen en dan ga jij verdomme op je lip bijten." zeg ik.

Meredith wordt rood. "Wat bedoel je hiermee te zeggen?" fluistert ze dan.

"Ik." begin ik en ik zet een stap naar voren. "Wil." ga ik verder en ik zet weer een stap naar voren. "Je." en nu sta ik recht voor haar.

Ze wordt nog roder en kijkt naar haar voeten. "Wat moet ik doen zodat je me niet wil?"

Ik glimlach. "Stop met op je lip bijten."

Alone But With The Badboys (Voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu