School en Jayden

3.9K 120 40
                                    


Ik zet de videotape op pauze en leg mijn hoofd in mijn handen. Dan zet ik hem weer aan. Mere schreeuwt iets etgen Jayden en dan ineens gooit hij het bed om. Woede neemt me over. Ik zet de computer uit en loop het ziekenhuis uit. Op weg naar Jayden

Pov Luke
Ik kom aan bij Jaydens huis. Ik bonk op de deur. 

"JAYDEN IK WEET DAT JE DAAR BENT DUS DOE DIE F*CKING DEUR OPEN!" schreeuw ik boos als ik daar al een tijdje sta. De deur gaat open. 

"Wat de f*ck moet je?!" Roept Jayden in de deur opening. Zijn ogen zijn rood. En hij heeft wallen rond zijn ogen.

Heeft hij gehuild?

Ik pak hem bij zijn kraag en duw hem tegen de muur aan. 

"Waarom gooide je dat bed om?! WAAROM?! WEET JE WEL NIET HOE VEEL PIJN JE HAAR DEED?! Schreeuw ik in zijn gezicht. 

"Ja ik weet dat... ik was gewoon boos." Zegt hij zacht. 

"EN DAN GOOI JE EEN FUCKING BED OM MET HAAR EROP!?"  Mijn woede is groot... erg groot. 

"Ik was jaloers oke... jaloers op jou! Jij hebt Mere nu! Ik wilde haar ook. Ik voel alles voor haar en nu heb jij haar." Zijn stem is nu harder dan de vorige keer. 

Ik laat hem los en ik geef hem nog een duw. "Blijf uit haar buurt en raak haar nooit aan! Ze is van mij niet van jou. Als je denkt dat ze ooit voor jou gaat kiezen dat heb je het goed mis!" Roep ik voor de laatste keer in zijn gezicht en dan loop ik de deur uit...ik gooi de deur dicht en loop terug naar Mere.

Pov Meredith
Ik word wakker en er ligt niemand naast me.
Waar is Luke?
Ik ga rechtop zitten. Er komt een dokter binnen.

"Hallo ik ben Gina (spreek uit als Djina). Ik ben je dokter vavaf nu want Rosalie is op huwelijksreis." Ze geeft me een hand en glimlacht vriendelijk. 

"Hallo. Wens Rosalie maar veel plezier als u contact heeft met haar." Ik glimlach nu ook. 

"Oh je hoeft me geen u te noemen. Je bent namelijk nog lang niet van me af. Nou laten we maar naar je rug kijken." Zegt ze dan en ze helpt me overeind. 

Ik haal mijn tshit omhoog en laat mijn ribben zien. 

"Het ziet er veel beter uit als gisteren. Je bent snel. Als het zo door blijft gaan hoef je binnenkort niet meer in een rolstoel. Ook ga ik nu je gips eraf halen. We hebben daar iets nieuw voor. Het is gemaakt van plastic en kunsttof en het is veel beter dan gips." Ze pakt zo een ding waarmee ze het gips eraf haalt. Ik durf niet te kijken nadat ik de wond zie. 

Ze doet dat ding om mijn been. Ze had net volgens mij de naam gezegd van dat ding maar ja ik ben ik en ik lette niet op omdat ik dacht aan hoeveel ik wel niet kan eten, ik hou van eten oke, don't judge me. Dan doet ze er een soort kniekous om heen zodat de wond niet is te zien. 

"Ik hoorde ook dat je later mag beginnen met school dus ik laat even weten dat het nu 10.00 is." Ik schrik 10.00 uur. Ik moet opschieten.

Dan komt Luke binnen lopen. Zijn ogen zijn rood en hebben een glans. Ik schrik. 

heeft hij gehuild?

Hij loopt naar me toe en geeft me een knuffel.

"Ik laat jullie wel even alleen." zegt Gina En dan loopt ze weg.

 "Waarom zei je niet dat het Jayden was?" Fluisterd hij dan. Ik schrik. 

"H hoe bedoel je?" vraag ik onschuldig. 

"Niet liegen Mere, ik weet dat Jayden je bed om heeft gegooid." Ik kijk beschaamd naar de grond. Vingers onder mijn kin duwen mijn hoofd weer omhoog. 

Alone But With The Badboys (Voltooid)Where stories live. Discover now