22. Wat is er aan de hand?

2.9K 113 10
                                    

  Ik wil net weglopen en gaan zoeken als Meredith aan komt lopen. Ze doet haar pruik en lenzen af en uit. Dan staat ze voor me. Ik wil haar omhelzen maar dan zegt ze: "Je zult merken dat ik na een tijdje weg ben. Ik zal verdwijnen en je zal me nooit meer zien. Steven is dichter bij dan je denkt." Dan ineens zakt ze door haar benen. "MEREDITH!" roep ik.  

Pov Meredith

Mijn hoofd bonkt. Ik wil mijn ogen openen maar het gaat moeizaam. Na een tijdje voel ik een hand op mijn arm. Het is een koude hand. Hij is klein maar het voelt ook wel weer vertrouwd. Ik krijg mijn ogen open. 

"Meredith?" vraagt een stem. Ik kijk naast me en ik zie Roos zitten. 

"Wat is er gebeurd?" vraag ik. 

"Dat moet jij ons vertellen." zegt Emma. "Je bent al 4 dagen buiten bewust zijn. De dokter wist dat je vandaag wakker zou worden omdat je hartslag iets versnelde. We brachten je hier heen zodat je niet heel erg schrikt. Er is niks mis met u. U moet alleen bijsterken. " ik schrik.

"W waar is Jayden?" vraag ik als ik recht ga zitten en om me heen kijk. 

"Hij werd gek... we moesten hem opsluiten..." fluistert ze. 

"Hij heeft je bewaker vermoord... alleen om jou te zien." ik schrik. 

"Ik moet hem zien." zeg ik en ik stap mijn bed uit. 

"Nee, koningin hij kan u pijn doen!" roept Emma. 

"Hij heeft geloofd dat hij me nooit meer pijn zou doen." zeg ik en loop door.

Er staan allemaal bewakers voor een deur. "Is Jayden daar achter?" vraag ik. 

Ze buigen en dan knikken ze. 

"Ik moet hem zien." zeg ik dan. Ze gaan aan de kant en ik kom een kamertje binnen. 

Er zit een groot raam in. Ik loop er naar toe en ik kijk. Jayden zit vastgebonden aan een soort bed. Zijn gezicht is bond en blauw en hij heeft witte kleding aan. Ineens schiet hij omhoog. "Mate... Mate.... MATE!!!" schreeuwt hij. Hij probeert zich los te trekken. 

"Koningin, ik verzoek u de kamer te verlaten

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Koningin, ik verzoek u de kamer te verlaten. Hij heeft u geroken en weet dat u hier bent." zegt een bewaker. 

"Wat hebben jullie gedaan met hem?!" roep ik uit. Ik ren naar de deur en hij gaat open door mijn vingerafdruk. Ik loop naar binnen en de deur sluit achter me. 

Jaydens ogen zijn dicht. Ik loop er naar toe en maak een handboei los. Als ik er een los heb wil ik weglopen maar dan ineens grijpt een hand naar mijn keel. "Jayden... ik ben het." zeg ik moeizaam. "Je bent alleen maar een visioen." fluistert hij met een gebroken stem. 

"Kan je je visioenen aanraken?" vraag ik dan. Hij laat meteen los. Ik hoest even maar het gaat al snel weer goed. 

"Meredith?" zegt hij dan zacht. Ik knik. Ik loop snel naar de andere handboei en ik maak die ook los. Hij staat meteen op en tilt me op. ik sla mijn benen om zijn heupen. Hij loopt naar de muur en duwt me er tegen aan. Zijn neus gaat naar mijn nek. Hij haalt zijn neus op en dan drukt hij kusjes in mijn nek. 

Alone But With The Badboys (Voltooid)Where stories live. Discover now