39. Date

2.6K 92 26
                                    

Ik wikkel mijn benen om zijn heupen en ik keg mijn handen op zijn rug. Hij kust me en dan gaat hij verder. Het fijne gevoel blijft. Het gaat niet weg. Ik wil dit. Dit was goed. Hij is goed. Goed voor mij. We zijn goed samen.

Pov Jayden
Ik word wakker met een prachtig gezicht dat naar me staart. "Staren is onbeleefd, angel." Zeg ik. 

Ze word rood en laat verlegen haar hoofd weer op mijn borst zakken. Ik voel dat ze glimlacht. "Wat is er, angel?" Vraag ik. Ik leg mijn hand op haar zachte haren. Haar hoofd komt weer naar boven. 

"Bedankt voor vanochtend... het was erg..." zegt ze zacht. "Goed, geweldig het was geweldig om mijn prachtige lichaam bij je te hebben?" zeg ik met mijn sexy ochtendstem.

Ze geeft een speelse tik tegen mijn schouder. "Je verpest het moment met je grote ego." mompelt ze. 

Ik grijns. En ik denk terug aan wat er was gebeurd. "Je zei dat het je eerste keer was. Eigenlijk was dat het niet vanwege Steven. Waarom zei je het dan?" vraag ik. 

"Nou, nadat ik was ontsnapt van Steven, toen had ik alles vertelt natuurlijk. Ik had ook verteld over de verkrachtingen." begint ze. Ze stopt even en ze verzinkt in haar gedachtes.

Met mijn hand ga ik door haar haar. Ze kijkt op. "Sorry, ik uhm dacht even ergens aan." mompelt ze. 

"Nou ik had dat dus verteld en Tendai had me toen een verhaal verteld. Ze was ooit ook een keer verkracht en ze zie tegen me: "Je bent misschien verkracht en dat is het ergste wat je kan overomen. Maar weet dit: Je maagdelijkheid is niet weg, tenminste, dat vind ik. Het gaat pas weg als je seks hebt met iemand waarvan je houd. Je eerste echte keer is pas als je het zelf ook wil.' Hierdoor voelde ik me minder slecht erover." Dankzij Tendai dacht ik dat ook. De walging voor mezelf is toen weggegaan. Daarom zei ik dat dus." legt ze uit.

Ik geef een kus op haar voorhoofd. "Ik snap het, angel. Ik zie het precies hetzelfde. Ik houd van je en daarom gaan we vandaag op een date." zeg ik en ik ga zitten. 

Mere gaat ook zitten. Ze houd het laken voor haar naakte bovenlichaam. 

"Wat gaan we doen dan?" vraagt ze nieuwschierig. Ik grijns. 

"Houd je van modder?" vraag ik en ik kijk haar aan. 

Ze krijgt een grote glimlach op haar gezicht. "O mijn god, gaan we iets doen met modder?!" ze klinkt enthousiast. 

Ik knik.

"Een gevecht?" vraagt ze dan.

Ik grijns en knik.

Heel vrolijk klapt ze in haar handen. "Jij gaat zo erg verliezen." lacht ze.

"Ze is zo schattig en lief..." zucht Black. "Dankje dat je haar bij ons hebt gehouden."

"Geen probleen, ze is geweldig." zeg ik terug.

"Kom trek je bikini aan." zeg ik. Mere staat op en slaat een laken om haar heen. "Wat doe je nou?" vraag ik. Ze schrikt en valt. Ze schiet helemaal in de lach. Tranen lopen over haar wangen. Het laken ligt losje over haar lichaam. Ik grijns.

Ze is zo leuk als ze lacht...

Ik pak het deken vast en trek hem weg. Gelijk bedekken haar handen haar lichaam. Ze probeert het laken weer terug te trekken maar ik gooi hem naar de andere kant van de kamer. 

"Wat doe je nou?" zegt ze en ze kijkt met open mond naar het laken. 

"Als je hem wilt pak je hem maar." zeg ik en ik doen mijn handen achter mijn hoofd. Ik grijns mijn witte rechte tanden bloot. Nu kijkt ze me met open mond aan. Haar handen bedekken nog steeds haar lichaam. 

Alone But With The Badboys (Voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu