Ziekenhuis en meer...

4.2K 156 45
                                    

Ik hoor voetstappen. Langzaam vallen mijn ogen dicht. Ik zie nog net een vrouw voor me staan. "Meredith!" iemand pakt me vast... ik denk Tendai .Maar dan verlies ik mijn bewust zijn.

Pov Meredith

Biep... biep... biep...
Langzaam word ik wakker. Ik probeer mijn hoofd te draaien en gelijk voel ik een steek. Mijn gezicht vertrekt. Het jammere is: Ik weet alles nog...
Ik wil dat niet...
Ik open langzaam mijn ogen. Het is lastig. Ik voel me zwak maar na een tijdje lukt het. Ik kijk naar beneden. Tendai ligt te slapen op mijn arm. Ik probeer te praten maar het lukt niet.
Nog steeds niet...
Ik beweeg mijn arm. Tendai word wakker. "Meredith?? Omg je bent wakker... ik schrok zo erg lieffie!" Ze  pakt mijn hoofd tussen haar handen en geeft een kus op mijn voorhoofd. 

"Hoe voel je je??" Vraagt ze. Ik haal mijn hand omhoog en wijs naar mijn keel en daarna maak ik zo een beweging, dat je maakt als je je hoofd eraf hakt, in gebarentaal. (Ik weet niet hoe je dat uitlegt) "Je kan heen adem meer halen?!" Ze raakt meteen ik paniek. Ik schud glimlachend mijn hoofd. 

"Je kan niet..." ze denkt even na. "Praten!" Ik knik. "Ik haal de dokter erbij" en ze rent meteen weg.

Ik grijns... ze is altijd zo overbezorgd. Ineens word er op de deur geklopt. Hij gaat langzaam open. "Meredith?" Hoor ik een zachte stem vragen. Een hoofd kijkt door de deur. Het is Annemijn.
Foto Annemijn (credits to xjustasomebodyx)

 Foto Annemijn (credits to xjustasomebodyx)

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ze schrikt en begint te gillen.
Ik zie er ook echt niet uit op dit moment ahaha
Meteen hoor ik hakken door de gangen komen. Ik hoor Annemijn stoppen met huilen en dan hoor ik de hakken de kamer binnen komen. Phealana komt binnen (spreek uit als Feelana).
Foto Phealana (credits to Phealanafiamingo)

 Foto Phealana (credits to Phealanafiamingo)

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ze heeft de hand van Annemijn vast. Phealana is de vriendin van Tendai. (Ja ze zijn een stel) 

"We zijn gelijk gekomen toen we het ongeluk hoorde" Phealana loopt naar me toe en geeft me een knuffel. Het lukt niet helemaal. 

Ik glimlach en kijk naar Annemijn. Phealana volgt mijn blik. "Ben jij Meredith?" Vraagt ze zacht. Ik glimlach weer en knik.

Het grappige is, dat Annemijn mij al bijna haar hele leven kent. Ze herkent me gewoon niet meer door de verwondingen...

Alone But With The Badboys (Voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu