38. Love and passion

2K 86 15
                                    

!ER KUNNEN INTIEME SCENES IN VOOR KOMEN. GOEIE LEEFTIJD 12+. LEZEN OP EIGEN RISICO!

Ik kijk hem nep boos aan. "Wat? Je kont riep erom! Hoorde jij dat niet dan?" zegt hij en hij doet zijn handen onschulig omhoog. Ik schud lachend mijn hoofd en loop naar boven.

Pov Meredith

Als ik boven ben doe ik mijn slaapoutfit uit. Ik pak een handdoek en ondergoed. Het is mijn favoriete set. Is dat raar? Een favoriet setje ondergoed hebben? Eignelijk wel, hahaha.

Ik loop naar de badkamer. Mijn favoriete douchegel staat al klaar. Ik doe de douche aan en ik stap eronder. Oke... dat had ik niet moeten doen. Het is veel te koud. Met een spastische beweging sping ik opzij. Dom.... Het water wordt warmer en ik kom de warme stralen tegemoet.

Jayden is zo gevaarlijk maar zo... verslavend? Ik weet niet hoe ik het moet noemen. Ik kan niet bij hem weg blijven. Mijn rug doet zo kapot erg pijn.... Hij werd ook zo erg boos. Niet op mij... toch? Nee, vast op Steven. Ach ja... Hij is het waard. Hij maakt me gelukkig en ik houd van hem. Wie had dat ooit gedacht... ik verliefd op een badboy? Haha.

Hij is wel snel veranderd voor mij. Hij is niet eens een echte badboy. Eerst wel maar hij is te snel veranderd dan een echte badboy zou doen. Het is goed hoor. Het is totaal niet slecht.

"Hij ging wel naar bed met een ander meisje!" zegt mijn innerlijke ik.

"Maar dat komt omdat hij mij zag. Dat meisje had de hulp van een heks om er als mij uit te zien. Hij zag mij weer voor het eerst in 3 weken. Hij kon zich niet tegen houden. Dus het is niet erg toch?" antwoord ik.

Het is wel erg... maar ik had volgens mij ook hetzelfde gedaan. Het deed toen zo veel pijn.

Er gaat een pijnlijke steek door mijn rug. Ik ga er met mijn hand naar toe maar al snel doet dat ook pijn. Ik kijk naar mijn pols. Hij is helemaal blauw.

Ja, Jayden is een beetje erg hardhandig...

Ik pak de douchegel en doe het op mijn washand. (Dat is zo logisch... wauw...) Ik zeep mezelf in. (Ook super logisch...) Ik begin een liedje te zingen. Snow in California van Ariana Grande. Ik weet het. Het is geen kerst maar het is gewoon een super leuk liedje.

Ik spoel mezelf af en dan draai ik de kraan dicht. Voorzichtig stap ik de douche uit want ja als je mij bent en je bent zo onhandig en akward... dan snap je waarom ik dat deed. Ik pak de handdoek en droog mezelf af. Ik kijk in de spiegel. 

Een meisje die er iets gelukkiger uitziet staart me aan. Ik snap niet wat er zo bijzonder is aan mij. Jayden had me ook gewoon kunnen afwijzen maar hij deed dat niet. Waarom?

Ik doe mijn ondergoed aan en loop mijn kamer binnen. Ik loop tegen een gestalte aan. Sterke armen omvatten me. 

"Hallo angel." zegt een zwoele stem. De stem geeft me rillingen. Het maakt mijn hart sneller kloppen. Mijn hele lichaam word warm. Mijn ogen schieten omhoog. Jayden... Mijn prachtige mate. Waarom is hij zo onweerstaan baar?!

Zijn ogen glijden over mijn lichaam. Oja... ik sta hier in mijn ondergoed. Wauw... ongemakkelijk. "God, je maakt me gek..." zegt Jayden. Zijn armen glijden over mijn lichaam. Ik een flits van een seconde word ik hardhandig tegen de muur geduwd. Ik geef een kreun van pijn. Mijn arm schiet naar mijn rug. FACK DAT DEED PIJN.

Pov Jayden

Mere's arm schiet naar haar rug. Haar ogen staan pijnlijk. Ik draai haar meteen om. Haar helerug is blauw met paars. Mijn adem stokt in mijn keel.

Wat is dit?

En blauwe plek...

Hoelang heeft ze dit?

Alone But With The Badboys (Voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu